Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז כמו שכולנו מבינים פסח מתקרב וכל עניין החופשות, פעילויות, טיולים מתחיל לצוץ...

אני ממש אבל ממש צריך עזרה, פעם ראשונה שאני יוצא עם 3 ילדים לחופש, ולארגן משהו זה לא פשוט.

אז ככה, לאילת אין מה להציע.

חוץ מזה הכל פתוח, אשמח לעצות לטיולים, פעילויות אירועים, מלונות וכו...

תודה מראש רון המתחיל....

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

חשבת על חו"ל? משהו קרוב וזול?

נניח בולגריה, רודוס וכו'?

יותר זול מאילת, אווירה אחרת, אפשר קצת לטייל ולספוג תרבות אחרת ולחזור לארץ אחרי 4-5 ימים.

אפשר למצוא דילים של הדקה ה-90 במחירים טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא חו"ל... על גופתי המתה אני לא טס יותר.... אולי רק במצב של חוסר הכרה מוחלט.

חשבתי יותר בכיוון של אוהל, על האש חוף כאלה... להביא כדורים ומשחקים... איזה לילה או שניים להיזרק שהילדים יהיו מבסוטים... כמובן עדיף חוף מסודר עם שירותים וכו.....

או פעילויות שתופסות את רוב היום...

רון

פורסם

+1 לחו"ל.

אני לא רואה משהו שיש לארץ להציע. היחיד שיש לו להציע זה אילת אבל כבר עדיף חו"ל.

אני אישית אוהב מאוד קמפינג, לפני הילדים היינו נוסעים כל שנה, אבל זוג לבד עם 3 ילדים זה נראה לי יותר מדי, הייתי נוסע עם עוד זוגות חברים וכמובן כשהילדים קצת יותר גדולים.

עריכה:

אני לא יודע איזה טראומה יש לך, אבל חבל..

אז לך על קמפינג.

פורסם

חוף צמח ועוד חוף שאיני זוכר את שמו,מתאים לקיימפינג,אם חשמל נגיש,תאורה שירותים ומקלחות.

אין כניסה עם רכבים,כך שלא צריך לפחד על הילדים,אין קריוקי,כחלק מחוקי החוף,לכן לא באים צעירים אלה בעלי משפחות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה על ההמלצות, יש חופים במרכז הארץ יותר? אפילו כיוון נתניה ורחוק יותר?

מה לגבי פעילויות, חוץ מאוטו מוטור אין לי שמץ לגבי פעילויות לילדים.

רון

פורסם (נערך)

אכסניית הנוער במצדה. כולם בחדר מרווח אחד. ארוחת בוקר בסיסית מצויינת (כמובן כשל"פ), מתקני ספורט ובריכה בשטח האכסניה.

וכמובן שברדיוס נסיעה הרבה פעילויות: מצדה, המיצג האורקולי על הסוללה (הבעיה - סיבוב ארוך דרך ערד), ים המלח, ככר סדום, הר סדום (אנחנו שכרתו פעם ג'יפ עם נהג-מדריך בנאות הכיכר לחצי יום), עין גדי (שמורות נחל דוד ונחל ערוגות, הקיבוץ עצמו משמש כגם בוטני). נחל בוקק מול אזור המלונות. מערות קומראן - אם יש מזל יש פעילות לילה. באחד המלונות בקטע הדרומי של אזור המלונות יש סרטי תלת מימד עם מושבים רוקדים, סיפור של 10-15 דקות אבל הילדים יהנו. וזה בשלוף, האיזור מלא אתרים ופעילויות.

בדימונה יש אכסניה פרטית שבמשך השנה משמש לאירוח תלמידים ובחופשות משכירה חדרים לפרטיים. תצטרכו שני חדרים. הייתי שם בהרכב של שתי משפחות לפני מספר שנים והיה נחמד מאד.

כמובן שירושלים יכולה לסגור לכם את כל הפינה. הבעיה היא למצוא מקום ללון בו, אכסניות הנוער הטובות מלאות בד"כ כמה חודשים מראש. ובכל זאת נסו באתר אכסניות הנוער. יתן רעיונות לכל הארץ.

ממליץ מאד להכנס לאתר רשות הטבע והגנים - בחוה"מ יש הרבה מאד פעילויות בגנים הלאומיים בכל הארץ, וכדאי לנצל אותן. כמשפחה אני ממליץ לכם לרכוש מנוי "מטמון" - כניסה לשני אתרים תכסה את העלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...