Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Permanent fault Communication fault with the alarm ECU

Permanent fault Fault: boot lighting - Danger: Short circuit to earth

Permanent fault Fault: front interior lamp illumination - Danger: Short circuit to earth

Permanent fault Air conditioning compressor control - Danger: Short circuit to earth

אלו תקלות ברכב

השערה שלי שהלך הBSI ברכב. אם לא מה יכול עוד להיות ? סיטרואן ברלינגו 1600 HDI 2010

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן תודה על ההתיחסות לגבי המנוע כן הרכב מניע. לא מגיע זרם למדחס בהדלקה וזה אחרי החלפת סליל מדחס. בנוסף האור הפנימי הפסיק לעבוד.ולפעמים השעון בתוך הרכב נכבה ונדלק מידי פעם.מה אתה אומר לא הגיוני שBSI משתגע? תודה מוטי

פורסם

היתה לי פעם תקלה כזאת.

החלפת את המנורות ללדים בתוך הרכב?.

לגבי המזגן, בדרך כלל זה החיווט מקופסת הפיוזים למדחס.

כרגע ה BSI נעול ולכן המזגן לא עובד לך.

תעשה את מה שאני רושם לך ולפי הסדר.

פתח סוויץ', סגור סוויץ', פתח דלת נהג, סגור דלת נהג, תמשוך את הידית של האורות והמגבים בו זמנית והמתן לצפצוף.

לאחר מכן הכל יסתדר.

זה יסתדר לתקופה מוגבלת עד שינעל שוב. אם החלפת לנורות לד בתוך הרכב, החזר את המנורות המקוריות.

לגבי החיווט של המדחס, יש צורך לחווט מחדש את החוט של שמפעיל את המדחס.

פורסם

לא החלפתי רת הנורת ללד וחוץ מזה אני מנסה למחוק את התקלות ומחשב לא מוחק את התקלות יכול להיות שהוא במצב חרום?

פורסם

אם אתה מהמרכז ממליץ לך להגיע ליובל מהמכוון ברח הפלד באז"ת חולון . פשוט תותח עם הרבה נסיון בתיקון מחשבים שאף לובינסקי נעזרים בו.

פורסם

1) שב ברכב כאשר הסוויץ סגור (המפתח בתוך הסוויץ) והדלת סגורה.

2) פתח דלת נהג.

3) פתח סוויץ (לא להניע).

4) סגור סוויץ

5) משוך את הידית של האורות והמגבים אליך עד שתשמע צפצוף מהצופר.

פורסם

עוד שאלה מדוע diagbox לא מוחק את התקלות רושם לי שזה נכשל האם זה מסמל משהוא על סוג הבעיה?

פורסם

עד שלא תעשה איפוס בתהליך שרשמתי לך הוא לא יאפס את התקלות.

במידה ורק תאפס אותם ולא תמצא את מקום הקצר של האורות והמדחס, הוא ינעל את ה BSI שוב.

התקלות שרשמת מדברות על קצר ולכן כדי להגן על עצמו משריפה הוא נועל את היציאות האלה עד אשר תתקן את התקלות.

לאחר שתיקנת את התקלות אתה צריך לאפס זאת כפי שרשמתי.

• תוכן חדש...