Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לנהגת חדשה שעלתה לכביש וכרגע לא עולה לי על להציע לה סוג מסוים של רכב.

אני מחפש רכב אוטומטי והכי חשוב לי שיהיה אמין וגם חסכוני.

התקציב הוא בערך 30K, יכול להיות שטיפה יותר.

הצעות יתקבלו בברכה.

תודה מראש!

פורסם

מאיזה קטגוריה?

סופר מיני?

משפחתית?

מיני?

רוב הנסיעות בעיר או מחוץ לעיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיני/סופר מיני

בדר"כ נסיעות בינעירוניות לעבודה של 60KM ביום (הלוך-חזור) ופעם בשבוע נסיעה ללימודים (בערך 400KM בשבוע).

פורסם

הייתי בודק דייהטסו סיריון,אמינה,קטנה ומוצלחת.

טיפה מעל האזור ה 33 אלף יש כמה מזדות 2 ששווה לבדוק,רובם ממודל 2008 ויש כמה מרמת גימור הבכירה דינמיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיריון היא אופציה טובה- אבדוק זאת.

המאזדה 2 לא שותה דלק??

חשבתי גם על סוזוק סוויפט וטויוטה יאריס (שביאריס אני אצטרך לרדת במודל), מה אתה אומר עליהם?

פורסם

לא חושב שהיאריס מצדיקה את הירידה במודל.

המזדה אולי תהיה מעט פחות חיסכונית,אבל מצד שני מאובזרת יותר ובטיחות טובה יותר.

הסוויפט אכן אופציה טובה,אבל גם לא חיסכונית כול כך,שים לב שהיא גם לא זולה כול כך ביחס לשנה.

• תוכן חדש...