Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנחנו שוקלים לרכוש רכב יד שניה קיה סיד דיזל או רנו פלואנס דיזל. מאוד מתלבטים כי מצד אחד לקיה יש שם יותר טוב באמינות , סחירות וכו' , מצד שני רנו פלואנס דיזל זה רכב גדול מאוד במחיר די אטרקטיבי אבל האמינות שלו מוטלת בספק וגם אם נרצה למכור בעתיד, עלולים להיות קשיים במכירה .

הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על 2 החלופות האלה וכמובן הנימוקים.

פורסם

לפלואנס דיזל שוק מצויין בשל העדר היצע של מנועי הדיזל.

המנוע הנ"ל גם חזק וגם חסכוני ומכאן הביקוש הגבוה לרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המוניטין אמינות של הפלואנס ממש לא מוטלת בספק. המנוע הזה משמש את רנו זמן רב והוא מוכר, מוניות משתמשות באוטו הזה, והתיבה הדו מצמדית מוצלחת. האמינות טובה מאוד.

פורסם

הרנו הרבה יותר חסכונית מהקיה, לא פחות אמינה, והרבה יותר נפוצה ממנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו לא יודעים לענות על הקיה,

על הפלואנס אנחנו יודעים לומר שמדובר בשילוב של מנוע וגיר מאוד אמינים שעושים ק"מ מכובד הן בציי רכב והן אצל נהגי מוניות, ללא תקלות חריגות.

בנוסף לזה הרכב גם מציע שילוב מאוד חסכוני לקבוצה.

בשורה התחתונה הרכב מוצלח מאוד ומציע בנוסף ליתרונות אלו גם מרחב מחייה גדול ושימושי.

פורסם

אני מחפש לקנות רכב יד שניה משנת 2013 בערך. כשהרכב חדש, אז לא משנה אם זה צרפתי , סיני או קוריאני. בעיות מתחילות אחרי 5-6 שנים ומאוד מעניין אותי לדעת איך האמינות של פלואנס אחרי שהיא כבר כמה שנים על הכביש. בלי שום קשר לזה , יש סטיגמה מאוד שלילית סביב מכוניות צרפתיות ורנו בפרט .

הבנתי שמנוע 2000 סמ"ק הוא של ניסן למעשה וכך גם התיבה . מה המצב של מנוע דיזל - הוא גם של ניסן או של רנו?

פורסם

מאוד תלוי בן כמה הרכב שאתה מתכוון לרכוש כי ברכבים בעלי כמה שנים והרבה קילומטרים הגורם שהופך להיות הכי חשוב זה התנהגות הבעלים הקודמים עם הרכב, סדירות הטיפולים שלו וכך הלאה.

הדבר השני זאת דווקא הסחירות של הרכב. כאן הקיה במצב טוב יותר מהרנו שסובלת משם הרבה פחות טוב ושוק יד שניה עצוב למדי.

גם מבחינת טיפולים ותיקונים (שלא תצטרך) קיה נותנת היום פריסה טובה יותר ומחירי החלקים זולים משל רנו

פורסם

הדבר השני זאת דווקא הסחירות של הרכב. כאן הקיה במצב טוב יותר מהרנו שסובלת משם הרבה פחות טוב ושוק יד שניה עצוב למדי.

לא ברור לי על מה אתה מבסס את דעתך המלומדת, אך ככל שידיעתי מגעת רכבי הדיזל של רנו - סחירים מאד ונמכרים די בקלות אם יש להם נסועה סבירה לגילם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לקיה לא תמיד קל בסחירות של יד שניה עקב שוק ליסינג פורה שמוכר אותן במחירי חיסול וחונק את השוק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחרי שבוע ו1100 ק"מ על מיכל אחד בפלואנס דיזל אני מוריד את הכובע,

רכב נוח ומרווח סוחב היטב וחסכוני להדהים.

חסרון יחיד (אולי בגלל שהרכב שאצלי היה עם 110000 ק"מ של ליסינג, רכב שחוט) היה רעש מנוע לא נמוך.

• תוכן חדש...