Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שטפתי את הרכב פעם ראשונה, רציתי לצלם אבל כבר החשיך...

בכל מקרה הינה תמונות מפוליש ווקס שעשיתי לרכב לפני חודש בערך אתם מוזמנים להגיד איך יצא

עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לרכב ושטיפה

1. יש לי מדבקה מאחורה של מוסך כלשהו, עכשיו אין לי מושג כמה זמן היא ברכב כנראה שכמה שנים טובות. בפוליש ווקס לא רצו לנגוע לי בה כדי שהצבע לא יתקלף או שיהיה הבדלי צבע. אני חושב על להוציא אותה ולהדביק מדבקה אחרת במקומה, מה אתם אומרים? מכירים אתר כלשהו שאפשר להזמין ממנו מדבקות? ואיך כדאי לי להוריד אותה כדי שיהיה כמה שפחות נזק?

2. וקטנה לגבי הייבוש של הרכב עם מגבת מיקרופייבר, כשייבשתי היום את הרכב אחרי שטיפה עשיתי את זה בתנועות מעגליות, זה נכון או שעדיף לא לעשות תנועות בכלל פשוט לשים את המגבת לחכות כמה שניות להוריד ואז לשים כל פעם במקום אחר מבלי להזיז אותה בכלל?

התמונות מצורפות, אני יצאתי ממש מבסוט כי היא נראתה על הפנים לפני

IMG-20160224-WA0018[1].jpgIMG-20160224-WA0019[1].jpgIMG-20160224-WA0020[1].jpgIMG-20160224-WA0021[1].jpgIMG-20160224-WA0022[1].jpgIMG-20160224-WA0023[1].jpgIMG-20160224-WA0021[1].jpg

פורסם

קשה לשפוט מרחוק, העיקר שאתה מרוצה.

הניגוב הוא תלוי מגבת, בכללי תנועות מעגליות זה לא טוב, טפחיה תמיד עדיפה, השאלה איזה מגבת זו וכמה זמן (אם בכלל) יקח לה לייבש את כל הרכב. לדעתי מגבת לייבוש זה משהו שמאוד כדאי להשקיע בו, כי שלב הייבוש קריטי למראה של הרכב.

ד"א צבע הרכב יפיפה.

לגבי המדבקה, אם כבר החלטת להדביק אחת אחרת במקום, למה שלא תדביק מעליה?

אי אפשר לדעת אם יתקלף צבע מתחתיה או לא, מה שכן כמעט בוודאות יהיו הפרשי צבע, אפשר לטשטש עם פוליש אבל לא הייתי מתעסק בזה, אם החלטת לשים שם מדבקה אחרת תשים כבר מעליה.. תמדוד את הקיימת וחפש אחת בסדר גודל דומה, יש בEBAY כל מיני מדבקות.

• תוכן חדש...