Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםרב.

לאחרונה החלפתי רכב לפורד מונדאו 2012 והתקנתי את מכשיר הצ'יטה i50 שהיה ברכב הקודם על הדאשבורד.

מאז ההתקנה המכשיר לא מתביית על הלווינים וכרגע הוא חסר תועלת.

ניסיתי למקם אותו במקומות שונים אך ללא הועיל. מחוץ לרכב הצ'יטה עובד כמו פנתר.

בנוסף, גם הווייז המותקן בטלפון הסלולרי שלי מאבד כיוון מידי פעם -בשהותו ברכב (לפתע מבקש לעשות פניית פרסה או לפנות ימינה/שמאלה כשהכיוון הוא ישר ) .

האם מישהו יודע האם יש איזו מערכת אלקטרונית ברכב הזה שמשבשת/חוסמת את קליטת הלווינים ?

יש איזה רעיון או הסבר לפיתרון הבעיה ?

תודה.

אגב הרכב הקודם היה פורד מונדאו 2009 ושם לא היתה בעיה שכזו.

פורסם (נערך)

יש מכוניות שמגן הקרינה המובנה בשמשות הוא מתכתי ולכן חוסם את הקליטה. תופעה מוכרת ברכב צרפתי, למשל. הפיתרון הוא התקנת אנטנה חיצונית. יבואן צ׳יטה מוכר אנטנה כזו שנצמדת עם מגנט חזק לגג הרכב.

אני נתקלתי בבעיה זו בשכירת וולוו באירופה והאנטנה פתרה את הבעיה.

http://www.speedcheetah.co.il/zencart1/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=199

מוצע להתייעץ עם היבואן גיא ברלס. לצ׳יטה מהדור הקודם היו שתי גרסאות ולכל אחת מהן יש שקע אנטנה שונה!

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תודה על התגובות. נסעתי לחופשה קצרה (וללא עזרת ווייז) ולכן לא הגבתי עד כה.ArikC - אכן יש לי מצלמת דרך אבל היא לא גורם מפריע מאחר ובמהלך הנסיונות שלי, ניתקתי אותה מהמתח אך ללא השפעה. primekart - יתכן שאתה צודק והשמשה הקדמית מהווה גורם מסכך ומשבשת את קליטת הלווינים.אני אברר את זה.

• תוכן חדש...