Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קיה 2014 ידני 1.25 קנייה מהשכרה

ליאור אלמליח
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מעוניין לקנות קיה 1.25 מהשכרה שנת 2014 עם 90 אלף קילומטר טסט לשנה אחריות שנה וקנייה עתידית חוזרת.

(לאחר שמכרתי אלטו 2012 )

מטרת הרכב כרכב שני לנסיעה ממוצעת כ10 אלף קילומטר בשנה לנסיעות קצרות עם 3 ילדים קטנים ,הרכב לאחר בדיקה טובה ללא ליקויים .המחיר המחירון הוא 59000 אלש דורשים 43 אלש ממליצים?

מצרף טופס הבדיקה למבינים שביננו

20160222_173516_resized_1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיקה מוזמנת ע"י חברת ההשכרה,

היא נקייה..מידיי, קחי את הרכב לבדיקה במכון בדיקה מטעמך ע"מ לראות את המצב האמיתי של הרכב - הבדיקה הזאת לא שווה את הנייר עליו היא מודפסת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שהבדיקה הוזמנה על ידי חברת "רנט א קאר" .. ולכן מומלץ מאוד להשיקע 500 שקל ולקחת את הרכב לבדיקה מטעמך, במכון בדיקה אחר, אחרי שתראה את הליקויים האמיתיים תוכל אפילו לדרוש או הפחתה במחיר או שיתקנו את הליקויים שיתגלו (במידה ועדיין תרצה את הרכב כמובן - לך תדע אם לא תגלה בבדיקה שבכלל השילדה של הרכב הודבקה עם סופרגלו)

כמו שאמר לך מר בחור למעלה - הבדיקה מטעם המגרש, לא שווה הרבה אם בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המון. המון מאוד. זה יכול להיות רכב שהיה בצה"ל או במשטרע.

לדעתי - נתק מגע.

חפש משהו מפרטי ולא "מציאה" כזו.

רק לשם הדוגמא, יש לי רכב דומה מ 2013 עם כ 31000 ק"מ...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר בין רכב כזה פרטי עם 31,000 ק"מ לאחד משכירות עם 90,000?

זה שלך יש אחד פרטי אומר שהוא לא צריך לקנות משכירות?

הרי ברור שהרכב שלך שווה הרבה יותר מאחד שהתעייף בשכירות.

ההשוואה היא בין רכב 2014 משכירות לרכב מקביל מ 2011 עם 50-60 אלף ק"מ.

ברור ש 90,000 זה הרבה מאוד אבל הכל בסופו של דבר צריך להתבטא במחיר ולדעתי זו לא סיבה לפסול על הסף.

לפי הדרישה ל 43 אלף אני משער שהמחירון 59 זה בלי שקלול הק"מ והשכירות. תברר מה המחירון עם כל הנתונים הללו ואז תעזר בבדיקה אמיתית לראות כמה אתה מוכן לשלם.

יש רכבים ששורדים לא רע שנה וחצי מעייפות בשכירות. רכב שמרגיש בסדר בנהיגה והבדיקה סבירה יכול להיות בהחלט קניה מתאימה.

האחריות זו עדיין אחריות היצרן או שזו אחריות של המוכרים? אם זו אחריות יצרן אז זה מצויין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב שעבר בשנתיים 90,000 ק"מ, זה רכב שמבחינתי היה במשטרה או בצבא.

אם היה אצל סוכן מכירות של אנציקלופדיות - בבקשה שתוצג אסמכתא לזה. אחרת אני חוזר לזה שהוא היה משטרה או צבא.

הק"מ של הרכב שלי הוא רק כרפרנס. לא מעבר לזה. אם התקציב הוא כ 43.0 אש"ח - לרכב ידני - הייתי מחפש בסוויץ' גם אם המשמעות היא לרדת שנתיים בשנתון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר צריך להיות 27% פחות ממחיר המחירון של אחת פרטית. הרכב טחון בטירוף.

אם מוצע לך במחיר יותר גבוה מזה, ממליץ לדלג הלאה ולא לשלם על בדיקה במכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על הרצון לעזור אך המחיר הוא אחרי ההורדה של 18% על פי המחירון של לוי יצחק שעל פי רוב כולם מתיישרים אליו.

בנוסף מפשפוש באתרי מכירות רכבים עם 100 אלף ק"מ ללא אחריות וללא אמא ואבא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבנתי לאחר המלצותכם העסקה כעקרון היא עסקה טובה אך צריך מנגד לוודא את האחריות ,לעשות בדיקה במכון נטרלי ,ולברר אצל מי היה הרכב ולא אצל כוחות הביטחון בהנחה שכל הפרמטרים טובים מקבל את ברכותכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי מגדיר את העסקה כעסקה טובה. ברצינות. מעדיף רכב ישן יותר עם פחות ק"מ באופן משמעותי, ועבר ברור וצח כשלג, או הפחתה דרמטית במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...