Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה חוזרת לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רואה למה שקרסו ירו לעצמם ברגל עם עוד מותג לואו קוסט , מה אחרי זה ? גם יביאו את דאטסון?

לא חושב שזאת ירייה ברגל. תחרות (גם אם מדומה) בין 2 מותגים של אותו יצרן מובילה את הכסף לאותו היבואן.

אם ככה, למה לייבא גם רנו וגם ניסאן?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר רוסיה - שיביאו UAZ

עכשיו הייתי שם מקדמה על Hunter

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
בעסקה גדולה כמו קניית רכב, אני עוד יכול להבין (לא מימון מלא - אלא כפי שתיארת: מקדמה ופריסה של היתרה לתשלומים).

אנשים שקונים מוצרי מותרות (אייפון לצורך העניין) בתשלומים אך שבבנק הם במינוס, לוקחים הלוואה כדי לכסות את המינוס ואחרי שנה

לוקחים הלוואה כדי לכסות את יתרת ההלוואה הקיימת - פה יש בעיה. והרבה אנשים שאני מכיר מתנהלים כך.

זאת לא צרכנות נבונה.

כשאנשים קונים קניות שבועיות בסופר ב500 ש"ח, מחלקים את זה ל-3 תשלומים בכ"א ואחרי שבוע זורקים חצי מהמוצרים כי הם פגי תוקף או שהם הרקיבו, זו לא צרכנות נבונה.

אין בעיה עם תשלומים באופן כללי (חוץ מסופר. זה באמת מטומטם) במידה ואתה מחושב ויודע בדיוק למה אתה לוקח בתשלומים וכמה.

גם לרכוש טלפון חדש אין בעיה בתשלומים אבל שוב, צריך להיות מחושב. אם כי 36 תשלומים זה באמת הרבה.

במקרה של רכב, כל מקרה לגופו. עם הריביות הנמוכות שיש היום ייתכן ושווה לקחת הלוואה על רכב ושהמזומן ישאר בצד למקרה חירום. כל אחד צריך לעשות את השיקולים והדברים שלו אבל תשלומים באופן כללי זה לא דבר רע אם עושים את זה נכון.

ואני מסכים איתך ב-100% לגבי הפיסקה השנייה.

פורסם
לאדה בדגמים החדשים זה רכבים על פלטפורמה של דגמים הזולים כמו רנו. מדובר על דגמים מקבילים של דצ'יה.

ללאדה יש גם דגם חדש VESTA, טוענים שהרכב מהנה לנהיגה - הוא עבר כיול מוקפד. זה יכול להיות מענין במחיר הנכון.

אבל תאכל'ס, זה עוד מותג LOW COST.

לאט לאט אבל בטוח מותגים LOW COST תופסים בארץ תאוצה. האמת, זה סימן לא טוב, זה אומר שהכלכלה מתדרדרת. מותגי ודגמי LOW COST מיועדים למזרח אירופה, הודו, תילנד.

ככה עוד 5~10 שנים ורכבים בקטגוריה C (משפחתית קטנה) יהיו נחשבים לרכבים סולידיים. עוד כמה שנים, ניהיה כמו מצרים.

כניסת רכבי low cost יכולה ללמד גם על מגמה אחרת והיא שבעבר הרכבים הללו היו נחותים מדי ועל אף המחיר הזול הצרכן ויתר עליהם, בעוד שהיום הם הדביקו את הפער מהמותגים הרגילים עד כדי כך שבמבחן עלות תועלת הם ראויים. ברור שהמוצר נחות במידה אבל ייתכן שהוא במחיר הנכון ומספק את הדרישות.

מצב דומה קורה בחלק משוק הסלולר - הכוונה לאנדרויד.

לפני 3-4 שנים מכשירי הדגל עלו 3000 ש"ח והיו מכשירים ב 1000. אבל הם היו נחותים משמעותית. קניה שלהם היתה פשרה והם סיפקו רק חלק קטן מהצרכנים.

היום מכשירי הדגל עולים עדיין 3000 שח ויש מכשירים ב 1000. העניין הוא שהיום המכשירים ב 1000 מספקים מוצר שעונה על רוב הדרישות של רוב הצרכנים. הכוונה למכשירים סיניים למיניהם וכן מכשירים פשוטים של החברות המובילות.

בכל העולם יש עליה אדירה ברכישות מכשירי אנדרויד זולים יחסית.

הסבר סביר לכך הוא שהמוצרים הזולים עונים על הצרכים, לאו דוקא מיתון כלכלי.

מה רע בסקודה ראפיד? נכון שזו לא אוקטביה, אבל זה כנראה מספק הרבה מאוד צרכנים.

אגב, אני לא חולק על כך שיש מיתון ומגמות שליליות בכלכלת ישראל. אני פשוט לא חושב שמותגי הרכב הזולים זה בהכרח הביטוי למגמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל, כמה שיותר מבחר בשוק הרכב - זה טוב ללקוחות.

מסכים גם עם ההשוואה לתחום הסמארטפונים. לפעמים מספיק לקנות רק את מה שאתה צריך, ולוותר על מה שאתה רוצה. ככה נשאר לך כסף לדברים אחרים שאתה רוצה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא רואה למה שקרסו ירו לעצמם ברגל עם עוד מותג לואו קוסט , מה אחרי זה ? גם יביאו את דאטסון?

דאסטון? מותג שלעולם לא שמעתי עליו...

פורסם (נערך)

יש מצב שגם הוא יחזור?

GAZ_b5275ddb034446738fa9db822286fb44.jpg

באתר של לאדה , ראיתי שהוא עדיין נמכר. מי לא היה רוצה לקנות רכב בעיצוב רטרו, אבל חדש מהניילון?

מי צריך ג'ימני?! הוא בטח עולה חצי ממנו, בהפרש של הג'ימני, משפר לאוטו את התחת!

רכב שטח אמיתי, עם לוק קלאסי, הארדקור טהור!

רכב שמשדר: "באתי לעבוד! ולא להתפנפן על מדרכות ת"א, בזמן שאתה דופק את האספרסו שלך". הלוואי ויגיע לארץ!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
אם כבר רוסיה - שיביאו UAZ

עכשיו הייתי שם מקדמה על Hunter

יש מצב שגם הוא יחזור?

[ATTACH=CONFIG]452477[/ATTACH]

באתר של לאדה , ראיתי שהוא עדיין נמכר. מי לא היה רוצה לקנות רכב בעיצוב רטרו, אבל חדש מהניילון?

מי צריך ג'ימני?! הוא בטח עולה חצי ממנו, בהפרש של הג'ימני, משפר לאוטו את התחת!

רכב שטח אמיתי, עם לוק קלאסי, הארדקור טהור!

רכב שמשדר: "באתי לעבוד! ולא להתפנפן על מדרכות ת"א, בזמן שאתה דופק את האספרסו שלך". הלוואי ויגיע לארץ!

רכבים באיכות (ובטיחות ואמינות) של נ.נ. צבאי בן 40

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...