Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו - רמות גימור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בשוק לטויוטה ורסו, ויש לי כמה שאלות:

1. כמה רמות גימור יש בכלל? אני מכיר GLI ובנוסף GLI Plus, אבל הבנתי שיש עוד אחת או שתיים.

2. באיזו רמת גימור יש בקרת שיוט ומגביל מהירות?

3. אם למישהו בא לפרט את ההבדלים המלאים בין רמות הגימור שונות - אשמח ביותר.

תודה.

Veni, Vidi, Visa

פורסם

לפחות לפי האתר של טויוטה יש רמת גימור אחת בלבד. להלן המפרט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש רק רמת גימור אחת

אין בקרת שיוט ומגביל מהירות (בחו"ל יש שתי רמות גימור וישנם תוספות נוספות - חלון בגג, בקרת אקלים מפוצלת ועוד)

התוספות היחידות, שלמיטב ידיעתי, אתה יכול לקבל בתוספת תשלום הן: הרמת חלונות בנעילה, חיישני רוורס (מיותר כי הרכב מגיע עם מצלמה אחורית) וגלגלי מגנזיום

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

האתר מתייחס אולי לדגמים חדשים (2013 והלאה), אני חיפשתי (כבר קניתי) ורסו משומשת מלפני 2013. היו שתי רמות גימור, GLI, ורמה נוספת GLU Plus, הבנתי שההבדל העיקרי היה פסים לגגון, חיישן גשם, בקרת שיוט (ללא מגביל מהירות), ועוד כמה דברים. אני קניתי אגב GLI, והייתי שמח אם היתה נופלת לי לידיים GLI Plus.

תודה לכולם.

Veni, Vidi, Visa

• תוכן חדש...