Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

גנבו לי את הפולו היפה שלי לצערי:-(

אז מחפש אחת שתנסה להחליף אותה!

מחפש רכב בסגנון של הפולו מבחינת הגודל - תא מטען יחסית גדול, מרווח בתא הנוסעים ויכולת חנייה סבירה!

גם שאר הפרמטרים הרצויים כמו בפולו, צריכת דלק הגיונית של 1/13-14 משולב, זריזה וצעירה במראה.

הרכבים שנמצאו בטווח המחירים של בין ה20-30K יותר לכיוון ה20;) זו פולו חדשה(כנראה שלא בגלל שזו הפולו השנייה שנגנבת באזור בתווך זמן קצר)

פיז'ו למינהן מ2007 (207-308)

פונטו גרנדה

וסוברו B3 הסדאן והקצרה.

אז חברים אני מבקש את עזרתכם והמלצתכם לרכבים ואפילו מכרים שמוכרים רכבים.

כל חוות דעת שלכם תעזור לי לבחור אז תשפכו לי מידע בבקשה

פורסם

ידני? אוטומט? אופי הנסיעות? ק"מ שנתי צפוי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ידני או אוטומט

אופי נסיעה רגוע אבל קורה שלא שם לב ללחיצות;)

13-15 אק"מ בשנה רוב הנסיעות הן בין עירוניות

תודה למי שתיקן את הכותרת

עריכה אחרונה על ידי eliahuisakov01
פורסם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נסעת הרבה על 110-120? הסלד הזה במהירות הזו נשמע לי דיי מעצבן וזללן..

פורסם

לא. לרוב 80-100 קמ"ש.

במהירויות האלו אכן קצת מציק, אבל רדיו מתגבר על הרעש הזה. זללן? 120 קמ"ש בכביש 6 מניבים 1:17 כשהכביש לא עמוס מדי. בחוה"מ השגתי נתון של 1:16.

פורסם
נוספה לחיפושים גם פוקוס האצ'בק מה דעתכם?

שאתה יכול לשכוח מצריכת הדלק שאתה מבקש, 1:13-1:14 משולב לא תקבל משום דגם של הפוקוס שנמצא בתקציב שלך. כך גם זריזות אם תרכוש את גרסת ה1.6.

פורסם

כן , לא לקנות 207 אם לא חייבים. מנוע לא מוצלח. עדיף 206 מסוף הייצור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם אתה מחפש חסכון בדלק תרד מכל המשפחתיות האלה ורצוי גם מרכבים אוטומטיים.

B3 לא סתם זולה, היא לא הצליחה כמו משפחתיות אחרות ובצדק - האבזור מבייש, המנוע חלש (1.5), צריכת הדלק גבוהה יחסית לקטגוריה, הבטיחות נחותה ביחס לרוב הקטגוריה.

• תוכן חדש...