Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות שתייה יומית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת לא הייתה הכוונה שלי. יש אנשים שהמנטרה שלהם זה "סוכר זה רעל" ובאים לך בטענות כשאתה אוכל סוכר בזמן שהתפריט שלהם מפוצץ בפחמימות פשוטות (לא שזה דבר רע)

מהי פחמימה פשוטה ללא סוכר?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסבירו לי מה יש לאדם במשקל של 75 ק"ג +- לשתות 3 ליטר מים ביום, בחורף.

כשהוא כל היום בעבודה משרדית במזגן.

אם הוא ישתה ליטר 1 ולא 3, זה לא טוב?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מהי פחמימה פשוטה ללא סוכר?

זה מה שאני מנסה להעביר, שיש כל כך הרבה מיתוסים בתחום, למשל שאין הבדל בין סוכר לפחמימה פשוטה כי סוכר הוא בפשטות פחמימה פשוטה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
כל אלו שממליצים לשתות לפי ההרגשה אתם בטח מאלה שממליצים להימנע מסוכר תוך כדי שאוכלים אורז או באגט

לא אנו לא

ולא מצאתי קשר בין הדברים שרשמת.

ויש הבדל מהותי בין אורז לבאגט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מבחינת אינדקס גליקמי אורז לא ככ נמוך כך שיש אנשים שיגידו שהוא מתפרק מהר בעקבות עליית האינסולין הגבוהה, בניגוד להרבה מזונות אחרים שפחותים ממנו באינדקס.

פורסם

בגדול ממוצע ומשתנה מעט מאדם לאדם. בחורף כאשר אני מתאמן (רוכב על אופניים) 2.-4 ליטר, בקיץ עד 5 ליטר מים ואם מתאמן באותו היום אז 6-7 ליטר מים,שמתוך זה חצי ליטר עד ליטר משקה איזוטון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מבחינת אינדקס גליקמי אורז לא ככ נמוך כך שיש אנשים שיגידו שהוא מתפרק מהר בעקבות עליית האינסולין הגבוהה, בניגוד להרבה מזונות אחרים שפחותים ממנו באינדקס.

ועדיין זה מקור הפחממה העיקרי בסייקל פחממות אצל רוב הבילדרים שעוד חודש עולים על במה עם 5 אחוז שומן בגוף.

פורסם

כן, יש ימים שלמים בחורף שאני מתקיים על קפה פילטר, בירה וחלב מהקורנפלקס של הבוקר. לא התייבשתי מעולם, עור הפנים שלי חלק כמו טוסיק של תינוק ומוחי צלול עד הבירה.

כשאני מטייל באוגוסט, אני סוחב מים ובצדק! זכור לי לרעה טיול סמוך לכנרת שבו גם 4 ליטר לאדם לא הספיקו ונאלצנו לקושש ממטיילים אחרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צמא? שתה. לא צמא? אל תשתה.

זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך אתם שורדים עם כמות ככ קטנה של נוזלים?

אם אני לא שותה 5-7 ליטר מים ביום (יום עם או בלי אימון) מתחילות לי מגרנות סחרחורות חולשות ומה לא.

לגבי צבע השתן אני יכול יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שיש לי שתן צהוב בכל חודש. (בדרכ לאחר צריכת אלכוהול בכמויות גבוהות)

יש הרבה יתרונות לשתית מים:

חילוף חומרים יעיל יותר

מונע עצירות

תרופת פלא לכאבי ראש

בריא לעור הגוף

ועוד,

אני לא לוקח כל מני אקמולים אופטליגין אדויל וכו מספיק לשתות 3-4 כוסות מים ואחרי חצי שעה מרגיש פי כמה וכמה יותר טוב.

פורסם

יותם +1

אתם צריכים להפריד בין "מספיק" לבין "אופטימלי". כמו רכב: אפשר לנסוע בצורה מסוימת מבלי שהרכב מתקלקל, ולהוסיף מעט בלאי בכל פעם. מנגד אפשר לנסוע יותר טוב ולהוסיף פחות בלאי.

תחשבו על זה בצורה הכי בסיסית שיש, הרבה לפני מערכות שלמות בגוף. אנחנו חשמל, כל אטום הכי קטן בגוף שלנו בסיסו בחשמל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חבל שאנשים לא מבדילים בין שטיפת אוטו לשטיפת מוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
איך אתם שורדים עם כמות ככ קטנה של נוזלים?

אם אני לא שותה 5-7 ליטר מים ביום (יום עם או בלי אימון) מתחילות לי מגרנות סחרחורות חולשות ומה לא.

לגבי צבע השתן אני יכול יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שיש לי שתן צהוב בכל חודש. (בדרכ לאחר צריכת אלכוהול בכמויות גבוהות)

יש הרבה יתרונות לשתית מים:

חילוף חומרים יעיל יותר

מונע עצירות

תרופת פלא לכאבי ראש

בריא לעור הגוף

ועוד,

אני לא לוקח כל מני אקמולים אופטליגין אדויל וכו מספיק לשתות 3-4 כוסות מים ואחרי חצי שעה מרגיש פי כמה וכמה יותר טוב.

בחישוב גס אתה שותה כוס מים כל 15 דקות כך שזה לא הגיוני.

מים לא משנים את חילוף החומרים

מים לא מונעים עצירות

מים בריא לעור? מאיפה זה??

צבע השתן לאו דווקא מעיד על בעיה

בקיצור אם היית שותה 1 ליטר או 7 ליטר ביום, החיים שלך היו זהים בכל מצב פיזיולוגי שניתן למדוד

• תוכן חדש...