Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני אוטומט 55,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב סופר מיני בתקציב של עד 55,000 ש"ח.

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות בירושלים ומדי פעם נסיעות בין עירוניות. הרכב ישרת אותי לפחות לארבע-חמש שנים.

כל הדגשים הרגילים חשובים לי, אני משקיע פה חסכון ארוך.

חשוב שיהיה בטיחותי, חסכוני, אמין, טיפולים סבירים במחיר, מאובזר בצורה נאה.

הגיר חייב להיות אוטומטי מטעמי בריאות.

האמינות חשובה לי מאוד, אני סטודנט ומזעור סיכויים לתקלות זו נקודה רצינית.

בדקתי i20, ספלאש, סוויפט, פאביה, פ'גו 207, פונטו איבו, מאזדה 2.

לאחר הרבה חיפושים, שמתי עין על סוזוקי סוויפט 2011 רמת גימור GLX-I - מנוע 1250 94 כ"ס. להבנתי, הוא עדיף על המתחרים שציינתי בכל סעיף פרט לנוחות נסיעה. הבדלי המחירים בין רמות האביזור GLX \ GLX-I הם של כמה אלפים בודדים ומקבלים בתמורה בקרת שיוט, הנעה וכניסה ללא מפתח, בלמי דיסק אחוריים ואולי עוד משו ששחכתי..

ה-I20 גם אטרקטיבית בעיני, אך פחות בטוחה באחוזי בטיחות של נוסעים במבחני NCAP.

שאלתי היא, האם אני מפספס מתחרה הוגן בתקציב המכובד הזה :) ?

האם בתקציב הזה, סוזוקי סוויפט GLX-I 2011 היא בחירה נכונה?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אם שקלת I20 אתה יכול לשקול גם ריו.

אפשר לחפש גם הונדה ג'אז.

עוד חסרון של הסוויפט זה תא מטען.

לעמות הסוויפט והגאז' הריו והI20 והמאזדה 2 יהיו יותר בזבזניות.

גירים רובוטים אפשר לשקול אבל מבחינת אמינות הם נוטים להיות פחות אמינים מאוטומט רגיל.

במקרה של הפאביה והפולו והאיביזה שחולקות את הגיר DSG7 , היו לו בעבר תקלות וכיום יש פחות אך עדיין שומעים פה ושם.

בפונטו איבו יש מצמד יחיד, צריך להתנסות בו קודם.

פורסם

תודה רבה,

המאזדה 2 נפסלה בגלל צריכת דלק לא הכי חסכונית. ה-i20 בטיחות ולא הכי נוחה. פונטו איבו מעדיף גיר חלק יותר ואמין יותר. בקשר לפאביה נכנס בתקציב שנתונים לא חדשים ולא בא לי על בעיות אמינות ותחזוק לא הכי הזול.

בקשר להונדה ג'אז, מכיר את הרכב מחבר והוא מאוד נוח אבל הבנתי שהטיפולים יקרים - האם זה נכון?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הטיפולים בהונדה קצת יותר יקרים, לא משהו בגללו צריך לפסול את הרכב.

ג'אז יותר יקרה לקניה ופחות נפוצה. יש גם היברידית (וזה מה שתמצא לרוב בתקציב שלך).

אני חושב שלאור הדרישות והצרכים, הבחיבה של סוויפט מאובזרת היא נכונה ונבונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...