Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים.

רק שזה לא נגמר בשריפת צמיגים מי שמחפש רכב שמערב בנהיגה ולא רק רכב מהיר מ A ל B אז ה RS היא לא בשבילו.

גם מרצדס S500 היא רכב מאוד מהיר מנקודה A לנקודה B אבל אני לא חושב שמישהו פה יקרא ל S500 רכב ספורטיבי.

ולכן אמרתי שאודי RS פחות מהנות לנהיגה מבחינה ספורטיבית בהשוואה לאופציות המקבילות.

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
זאת גם בדיוק הסיבה שאוודי מעולם לא זכו ב DTM או כל אליפות אחרת.

הן נחותות, לא פונות, ננהגות לבד ועומדות בצל של צמד היצרנים האחר מארץ האבות.

http://www.motorsport.com/dtm/news/one-two-three-win-for-audi-in-the-dtm-finale/

יאללה, חדל אש, השרשור הזה נסחף לא רק לאיזורים הזויים אלא לא קשורים לנושא השרשור המקורי.

נא לחזל"ש.

כדי לזכות באליפות צריך רכב מהיר בקו ישר ובסיבובים אבל ממש לא צריך שהרכב יהיה מערב או מהנה לנהיגה...

אין שום קשר לדעתי בין כמה הרכב מהנה לנהיגה לבין כמה אליפויות הוא זכה...

בשורה התחתונה אודי מייצרים רכבים יותר מבודדים ופחות מערבים מאשר AMG או M מעולם לא טענתי שהרכבים שלהם לא מהירים או לא יודעים לפנות...

ודרך אגב רכב שמשחק בזנב בקלות רבה כי הוא חזק מידי ביחס ליכולת הורדת הכוח לכביש (מי אמר AMG) יהיה מאוד מהנה לנהיגה למי שאוהב משחקי זנב אבל כנראה שלא ישיג זמני מסלול טובים במיוחד...

מה לעשות שזמני מסלול משיגים באמצעות יעילות ויעילות היא לא הדרך בהכרח להשיג הנאה מנהיגה

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

בדר"כ עוברים לפסים אישיים (אני לא בעד ונראה לי שזה מנוגד לכללים כאן) כאשר פוגעים בפסים אישיים, שוב, לא התכוונתי להעליב את מספרם הגדול של בעלי האודי קוואטרו קבוצה B הנמצאים כאן.

ולעניין- אם אתם צריכים פירוש למילה "עושה חיל" (מה שאמרתי 3 פעמים על הRS), זה משהו חיובי.

באגירה- לא ברור לי מה זה "טעיתי", מדובר בדעה אישית, אוסף הRSים שלך לא איבד מכבודו.

פורסם
כדי לזכות באליפות צריך רכב מהיר בקו ישר ובסיבובים אבל ממש לא צריך שהרכב יהיה מערב או מהנה לנהיגה...

אין שום קשר לדעתי בין כמה הרכב מהנה לנהיגה לבין כמה אליפויות הוא זכה...

+1. יוהה קאנקונן אמר בזמנו שהדלתא S4 הייתה ממש מאתגרת, בעוד ה-205T16 הייתה פודל לנהיגה - ואתה הוא זכה.

בדר"כ עוברים לפסים אישיים (אני לא בעד ונראה לי שזה מנוגד לכללים כאן)

...

באגירה- לא ברור לי מה זה "טעיתי", מדובר בדעה אישית, אוסף הRSים שלך לא איבד מכבודו.

כאילו טרולינג אנין?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מר בראון, אתה רוצה שהדיון יתנהל ברמה הגבוהה שאתה שואף אליה?

1. אל תתנשא

2. דבר מתוך ידע או לחילופין בסימוכין לדעתך

3. הימנע מהפרחת אמירות כלליות ומעורפלות נוסח "

לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (בערך)"

כמו כל חברה שמייצרת מנעד רחב של גרסאות ומהדורות ועושה זאת לאורך שנים, אך טבעי שיהיו כאלו טובים יותר וטובים פחות.

גם בקו ה-RS של אודי יש מכוניות טובות מאוד ומהנות לנהיגה וכאלו שהן יותר סינטטיות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
במחיר שהוא כמעט חצי מחיר לא היית חושב פעמיים אם הייתי in the market לרכב כזה.

סתם מסקרנות, למה ב-19 לחיצות באנגלית במקום ב-4 בעברית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

קרמבו-

אני לא מתנשא, אמרתי מספר פעמים, אם בעלי הRS שנמצאים כאן נעלבו, לא התכוונתי לרכביהם.

אני ממש לא הולך לספק סימוכין, אני לא בכתב עת אקדמי ולא נראה לי שמישהו כאן סיפק סימוכין, פרט לכאלה שאינם קשורים לנאמר.

לא אמנע מהפרחת אמירות כלליות ומעורפלות, ואפריח אותן כל עת שמדובר בדעתי האישית, לא מקובל אל תקבלו..

לדעתי, כאשר אדם לא מתחבר למשולש מנופח וחסר טעם אין צורך לספק הסברים לאף אחד ובטח שלא לקבל נסיונות מוזרים ל"עלבונות" מתלמדי בית ספר על נהיגה ב"סופר לנסר", סטריאוטיפ מיותר, יש לי לנטיס 95.

Falou- צריך לגוון :wink:

עריכה אחרונה על ידי david brown
פורסם

משגבב,

רק דבר אחד קטנטן:

אני לא בטוח שאפשר להשליך את המסקנות לגבי ה RS3 על שאר הRSים (אם להתעלם מה RSQx שלדעתי הם עיוות לא ברור).

זה לא שיצא לי לנהוג על RS5/6/4/8/9/10 אבל מדובר על רכבים שונים מה3.

אם לרגע לחזור לקאדי, 470 וזה עוד לפני מיקוח זה חתיכת מחיר מטורף.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ואל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו עם סדרת הRS, לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (בערך).

אני ממש לא הולך לספק סימוכין, אני לא בכתב עת אקדמי

אם תכתוב דברים לא מבוססים ולא תסכים לנמק הודעותיך ימחקו!!!

לא אמנע מהפרחת אמירות כלליות ומעורפלות, ואפריח אותן כל עת שמדובר בדעתי האישית, לא מקובל אל תקבלו..

אז תכתוב "לדעתי ....XYZ"

לדעתי, כאשר אדם לא מתחבר למשולש מנופח וחסר טעם אין צורך לספק הסברים לאף אחד

אם בהודעה הראשונה היית כותב "לדעתי", אולי הייתי מסתכל עליך בצורה מוזרה, אבל שותק, כל אחד זכאי לדעתו.

אבל לא כתבת לדעתי וברגע שלא כתבת, המשפט לא היה הבעת דעה אלא קביעת עובדה.

בין אם מדובר בדעה או בקביעת עובדה, אין לה שום אחיזה במציאות!

RS מעולם לא היו אוודי עם ציפ ומדבקה.

מעולם!

תן לי דוגמא ל RS אחת שהייתה כזו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה אתם רוצים מהבנאדם? הוא רוצה נשמה איטלקית נקיה שלא עברה הנדסה גרמנית מחסלת אופי.

הרי זה עדיף גם אם זה אומר שבכל 3 חודשים תאריך ההשקה של הרכב ידחה בעוד שנתיים. העיקר הנשמה שלגרמניות פשוט אין.

מחיר תחרותי מאוד של UMI. מניח שזה פועל יוצא של תמחור מאוד אגרסיבי של היצרן כדי להחדיר את המכוניות שלו ללב הקונצנזוס.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

איזה איטלקיה, הוא מפליג בשבחי ב.מ.וו ומרצדס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עיקר הכוונה של דברי הם שאם למבורגיני לא הייתה נרכשת ע"י קונצרן VAG לך תדע בכלל אם הייתה מייצרת מכוניות, או במקרה הגרוע יותר, פיאט הייתה רוכשת אותה ואז בטוח לא היינו רואים מכוניות.

חבל שלנצ'יה ואלפה גם לא נפלו ברשתו של איזה יצרן גרמני. הייתי מעדיף לראות גירסת צ'יפ מדבקה של לנצ'יה תחת כנפי אוודי מאשר החרפה שקיבלנו תחת פיאט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אוקי, אסביר את הכתיבה המתוחכמת (מסתבר). אז למתקשים-

"ואל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו עם סדרת הRS, לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (בערך)"

כלומר -

אל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו (קרי, עכשיו אודי מתקרבת לסטטוס של מכונת הנהיגה/"אגדה"/מכונית הנשמה בעלת הערך המוסף שM הייתה כל השנים), לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (קרי, רכבי הS האנמים לעומת הRS).

להפך, אמרתי שרכבי הM איבדו את זה ובהחלט הפלגתי בשבחי מרצדס, יותר נכון AMG (ופורשה ופרארי), פשוט צריך לקרוא.

פארקש7- אתה צודק בהחלט. אך גם מכונית גרמנית עם נשמה זה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי david brown

• תוכן חדש...