Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע בתהליך של שדרוג רכב - גולף יותר חדשה - שנת 2009.

ברכב הנל מגיע מהחברה מערכת מולטימדיה מהחברה, וההתלבטות שלי היא האם להעיף את הדאבל דין ולהתקין מתאם של סינגל דין בכדי לעבוד עם הפיוניר DEH80PRS ישירות או לעשות חיבור בין הדאבל דין לפיונייר שיהיה בבגאז' או במקום אחר ואני אשתמש בו כמעבד סאונד בלבד

למי שמכיר את המערכת מולטימדיה הנל, האם אפשר לקבל פרטים על טיב הסאונד? האם שווה בכלל להתעסק איתה?

ומה ההמלצות שלכם :)

תודה רבה לעוזרים

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

חד משמעית לא ,האיכות של ה RCD510 לא מתקרבת ל PRS80.

או שאתה הולך על ה PRS80 או שאתה נישאר עם ה RCD510 בשילוב פרוססור\מנחת כמו אודיסון BIT1

בתוספת נגן חיצוני איכותי כל שהוא רצוי עם יציאה אופטית אם אתה מחפש איכות ללא פשרות.

פורסם

גם עם פרוססור הRCD510 לא מומלץ מכיוון שיש לו תכונה הזויה של שמירה על הרמקולים ומגביל ווליום, כל מה שמתחת ל60HZ מקבל הנמכה רצינית מעל ל45% מהווליום במכשיר, הPRS80 לבדו יהיה HU מעולה (אך נראה נורא בגולף עם המתאם שמשאיר לך תא פלסטיק באמצע הדש).

• תוכן חדש...