Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות צבע למאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי כמה בדיקות (ובניהם ניו-דרייב) מאצתי כי הם מציעים מה שתכניות המימון האחרות מציעות רק שלהם יש עמלה.

הלכתי למאזדה, יש להם תכנית מימון משלהם (כן עם מקדמה, אבל גם בניו דרייב יש מקדמה שלא מספרים לכם עליה שהיא לא בדיוק מקדמה, אלא עמלה שלהם).

בניו דרייב רצו ממני תשלום על העמלה שלהם + מערכת מולטימדיה + חיישני רוורס. שאלתי אותם מדוע אני משלם על משהו שמגיע כסטנדרט בכל רכב היום? ובמיוחד בדגם PURE WHITE של מאזדה 2 שמגיע עם הדברים האלה ועוד המון? והם די נתקעו.

לבסוף הלכתי על התכנית מימון של מאזדה עם לאומי כארד.

ההתלבטות האחרונה שלי היא לגבי הצבע שלה רכב.

האדום לא יפה כמו בתמונות ולא שווה תוספת תשלום.

ההתלבטות הגדולה שלי היא שחור/כחול אפרפר/כחול רגיל

הבעיה עם כל בצע:

שחור: חם מאוד, כיום יש לי רכב שהוא שחור וזה חום מטורף בקיץ ברכב. מה יקרה למערכת ולפלסטיקה בחום שכזה בקיץ?

כחול אפרפר: קצת משעמם, יפה, אבל קצת סטנדרטי מדי.

כחול: קצת פלסטיקי בעיני, נראה כאילו כל הרכב עשוי מפלסטיק (כמו בטמבון) ולא מפח.

מישהו ראה מאזדה 2 ויכול להמליץ?

פורסם

מה עם לבן פנינה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ראיתי.

הלבן פנינה באמת אמור להיות "מנצנץ" כמו "פצפוצים" זוהרים שכאלה? קשה לי לתאר את זה במילים פשוט.

או כמו הלבן שאני מכיר ב-99% מהרכבים שזה לבן משעמם, לא מנצנץ וסתם עם השתקפות נחמדה?

פורסם

כן הוא מנצנץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא הייתי לוקח את השחור, בגלל שהמסך (בכל גרסה שהיא לא הבסיסית ביותר) "יוצא" מהדשבורד אז מדי פעם אחרי חנייה ממושכת בשמש הוא חודל מפלעול לכמה דקות, ואני חושש שהצבע השחור יחריף את העניין. אני במקומך הייתי לוקח כחול אפרפר, אהבתי מאוד את הצבע הזה.

פורסם

הוריי קיבלו לפני שבוע מאזדה 2 בצבע שחור, ולדעתי הצבע מאוד יפה לרכב, במיוחד בשילוב עם הריפודים הבהירים.

בתצוגה היה סוג של כחול (כנראה כחול דינאמי), שגם היה יפה, אבל זוהר מידי לטעמי.

ראיתי גם כחול כהה ולדעתי הוא גורם לרכב להיראות פשוט מידי.

לבן פנינה ממש יפה, ומשתלב טוב עם החלונות הכהים והחישוקים השחורים, אבל בגלל הריפודים הלבנים נתן לי תחושה מעט חיוורת כמכלול.

דרך אגב, הציעו להם את האדום ללא תוספת תשלום, אבל הם לא רצו.

פורסם

בדיוק הנקודה שחיכיתי לה שבוע שלם. שמישהו יגיד שהציעו לו ללא תוספת תשלום כדי להוכיח שזה אפשרי.

אנסה להוציא מהם את האדום ללא תוספת תשלום.

אם לא אנסה לראותא ת הצבע הכחול אפרפר ואם גם זה לא. אצטרך להחליט בין לבן פנינה לשחור.

תודה רבה!!

פורסם

יש לציין, שהאדום שהציעו הוא כנראה רכב ספציפי ולהערכתי יש סיבה ל"טוב לב" הזה (לא שיש בזה דבר פסול).

לא התעמקנו בזה, כי זה לא היה רלוונטי לנו, אבל יכול להיות שזה רכב שכבר עומד הרבה זמן, או משהו בסגנון.

פורסם

הצבע האדום מוצע (לפחות במאזדה 6 וב-CX5) בתוספת של 3,000 שקל, ואני לא חושב שהמוני ישראל רצים לקנות מאזדה אדומה בתוספת תשלום, והם נתקעו עם מלאי.

פורסם

לדעתי האדום של מאזדה פשוט יפהפה (במיוחד בדגם הפיור וויט עם הריפודים הלבנים והג'אנטים הכהים), תתעקש עליו ללא תוספת. שלא יבלבו ת'מח, זה סה"כ צבע. הם יוותרו על התוספת אם יראו שזה deal breaker מבחינתך.

פורסם

יש לי מאזדה 2 סאדן פיור בלאק בצבע לבן פנינה .לדעתי נראה הכי טוב בצבע הזה הוא נוצץ ולא משעמם .

ראיתי אפור ואדום לדעתי לא משהו .

ראיתי גם כחול ונראה גם טוב עניין של טעם.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

מדובר באמת בדגם PURE WHITE שאני מעוניין בו.

אנסה לקבל את הדגם האדום, מבחינתי זה או להיות 100% מרוצה או להיות רק 95% מרוצה. וזה קריטי מאוד שבעוד שנה-שנתיים עדיין אסתכל על הרכב ואהיה מרוצה מהבחירה שלי.

• תוכן חדש...