Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

בזמן אחרון אני נתקל בבעיה שהרכב מניע בבוקר רק מפעם שניה. (יש סטארטר אבל לא מניע)

מדובר בסיווק 2002 שמטופל בצורה מאוד קפדנית ובחלקים מקורים בלבד. עבר טיפול לאחרונה(שמן, פלאגים, פילטר דלק)

הבעיה הייתה קיימת גם לפני הטיפול.

תודה מראש

פורסם

מה שמאור30 לא מגלה זה שאולי יש בעיה עם נפילת לחץ דלק, זאת אומרת שהמערכת לא מחזיקה לחץ דלק שיורי למשך הלילה.

אז בודקים זאת כך, פותחים את מתג ההצתה למצב הפעלה ללא התנעת הרכב, שכל האורות ביקורת של לוח השעונים דולקים, מחכים שתי שניות מכבים את המתג הצתה למצב כבוי וחוזרים על זה עוד פעם אחת ואז מנסים להתניע.

אם המנוע מניע מייד אז יש כנראה נפילת לחץ דלק ואז השלב הבא זה באמת לאמת את העניין עם שעון לחץ דלק ובשלב אחרי זה זה, אם באמת יש נפילת לחץ זה מציאת המקור לדליפה.

לרוב זה השסתום החד כווני שבמששאבת הדלק.

פורסם

השאלה היא האם בהונדה הנ"ל לחץ הדלק נבנה עם מעבר המפתח ל ON או שהוא נבנה רק במתן הסטארטר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב, לא בכל רכב. יש כאלה שלחץ הדלק נבנה עם פתיחת דלת הנהג. כל יצרן והקריזה שלו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מדבר על רכב כלשהו, אני מדבר על הונדה סיוויק 2001-2006, יש לי כזאת 2003 וגם אימתתי את זה מול ספר יצרן.

פורסם
משאבת דלק אמורה לפעול למשך 2 שניות לאחר פתיחת סוויץ' למצב ON.

זה נכון לרוב הרכבים אבל יש יוצאים מהכלל, לא יודע להגיד אם הונדה זה יוצא מהכלל או לא.

פורסם

הנתון של אוטודטה פחות מעניין לתקלה הזאת ומה שכן מעניין זה שהלחק דלק נשאר יציב אחרי ששמכבים מנוע למשך זמן ממושך.

• תוכן חדש...