Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדיר מאוד למצוא מונדאו טיטניום אטמוספרית עם גיר אוטומט רגיל לאחר מתיחת פנים בשנת 2011.

הדגמים האחרים בטיטניום הם 2.0 טורבו עם גיר רובוטי.

1. האם הגיר הרובוטי של פורד מונדאו אמין? בעיות מיוחדות? במיוחד לאחר נסועה של 100K ק"מ

2. מעולם לא נהגתי על גיר רובוטי/רכב טורבו. כמה שונה זה יהיה מגיר אוטומטי רגיל? האם בהכרח רכב מוגדש בעייתי יותר? ההוצאות גדלות? איך האמינות ברכבים האלה?

תודה לעונים!

W202 C240

פורסם

אני מחזיק מונדאו 2012 עם גיר רובוטי,

לא נתקלתי בבעיות מיוחדות בגיר הזה למעט עדכון גרסה ששיפר משמעותית את העבודה שלו בין הילוך 1 ל 2. לפני העדכון

, במהירויות נמוכות (לא תמיד) היתה מורגשת "מכה" בהורדת הילוך מ 2 ל 1.

לאחר העדכון התופעה נעלמה לחלוטין. חוץ מזה צריך לעשות טיפול של החלפת שמן גיר (באיזור ה 90K ק"מ אם אני לא טועה)

אני לא נתקלתי בבעיות אמינות ברכב, לא משהו יוצא דופן בכל מקרה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

לרכב יש מערכת אשר מזהה שהרכב נמצא בעליה כאשר הוא במנוחה ומספקת לנהג מספר שניות של חסד לאחר עזיבת דוושת הבלם

Infiniti G37 2013

פורסם

מחזק את דבריו שך ARIKM, גם בבעלותי מונדיאו טורבו טיטיניום מודל 2011.

מיום הקנייה ועד היום שום בעיה בגיר לפעמים בנסיעה עירונית מרגישים את העברות בין 1 ל-2

פורסם

איך הרכב באופן כללי? משנתון 2011 ל 2012 כאשר מדובר על דגם הטיטניום עם ה 240 כ"ס? האם הסוסים האלה מורגשים ביחס למשפחתית רגילה? איך איכות הנסיעה לעומת משפחתית סטנדרטית? (פוקוס/קורולה/מזדה3)

פורסם

לי יש את הדגם עם 203 כס, הרכב מפלצת, תמיד יש כח זמין והרבה.

בשום מצב לא ניתן להשוות אותו לפוקוס קורולה או מאזדה 3. זו קטגוריה שונה לגמרי.

אם כבר להשוות אז למאזדה 6 ודומיה

Infiniti G37 2013

פורסם

למיטב ידיעתי, בין דגם ה-240 כ"ס לדגם ה-200 כ"ס ההבדל הוא בתוכנה בלבד. נתקלתי בטענה שאומרת שניתן לקחת את התוכנה המקורית של מנוע ה-240 כ"ס ולשים אותה במנוע עם 200 כ"ס ולקבל את אותו הספק בדיוק (240 כ"ס). בצורה דומה, ניתן לשפר את שני המנועים עם תוכנה מיצרן צד שלישי שתעלה את ההספק עוד יותר.

התיבה במונדאו אינה זאת אשר בפוקוס ובפיאסטה - למרות שלשני התיבות 6 הילוכים, בפוקוס ובפיאסטה היא עם מצמדים יבשים והפעלה אלקטרומכאנית, בעוד במונדאו היא עם מצמדים רטובים והפעלה הדראולית. במונדאו התיבה מגלה אמינות טובה.

פורסם

מוזר משהו, למיטב ידיעתי 2011 לא מוגדשת

זה רק ממודל 2012 שיש תיבת ps ומנוע טורבו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

למיטב ידיעתי משנת 2011 דגם טיטניום הגיע רק טורבו רובוטי 240 כ"ס ובאותה השנה עוד מכרו / נשארו עודפי ליסינג של אטמוספרית 2300 אוטומטית פלנטרית לאחר מתיחת הפנים רק בדגמי הבסיס. מה שכן, הבנתי שהיבואן בשנה זו שיווק חלק מדגמי הטרנד עם התקנה מקומית של מולטימדיה וחיישני רוורס (כמו שלנו) ולטרנד X הוספו חישוקים קלים. מ 2012 נשאר רק טורבו רובוטי 203 כ"ס לטרנד ו 240 בטיטניום. לטעמי - לצרכים משפחתיים ה 2300 מצויינת ולא חסר לה כוח (ממש בהמה גסה). כמובן שדגם הטורבו כבר שווארצע חייה שנמצאת בלוול אחר מבחינת ביצועים. ה 240 כ"ס זה כבר מתכון לשלילה. לדעתי זו אחת המכוניות עם הכי הרבה רכב לשקל שניתן למצוא היום.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אני מחזיק מונדאו 2012 עם גיר רובוטי,

לא נתקלתי בבעיות מיוחדות בגיר הזה למעט עדכון גרסה ששיפר משמעותית את העבודה שלו בין הילוך 1 ל 2. לפני העדכון

, במהירויות נמוכות (לא תמיד) היתה מורגשת "מכה" בהורדת הילוך מ 2 ל 1.

לאחר העדכון התופעה נעלמה לחלוטין. חוץ מזה צריך לעשות טיפול של החלפת שמן גיר (באיזור ה 90K ק"מ אם אני לא טועה)

אני לא נתקלתי בבעיות אמינות ברכב, לא משהו יוצא דופן בכל מקרה.

שלום

שאלה ברשותך.האם יש מקום ממולץ לעדכון גרסה? טווח מחיר? והאם זה באמת שווה לעדכן?

האם עבודת הגיר אכן משתפרת?

תודה מראש

פורסם

נסה את אנרג'י - גרישה, תריץ חיפוש יש פרטים

יש לו שיפור יפה שהוא ישמח לספר לך עליו, יש כמה כמה בעלי מונדאו שביצעו ולפי התיאור שלו "עף להם הפוני".

יש גם בהזמנה מחול והתקנה בבית - BLUEFIN... תבדוק - לא חסר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...