Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הפוני שעף. זה הסכך. עם הקישוטים וענפי הדקל והכל. כלום לא נשאר, הכל עף (;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חחח, הטיט שלי (2.3), מספיקה רק לפן נחמד (החלקת שיער הכוונה), לא מתאימה לפירוק סוכות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

:( למה ככה.

לפחות היפניות המעצבנות לא עומדות בקצב שלי :)

כל דבר היה מהיר ממני בכביש שהייתי עם הלנסר קלאסיק. נשבע שראיתי זקנים עם אופניים חשמליים עוקפים אותי.

אם רוצים להתפנק קצת יותר, לוקחים את המרצדס טורבו דיזל החדשה של אבא לסיבוב ^C^ (לא מונית).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בכל מקרה, לפות"ש.

לי יש את הטרנד טורבו, וחוויתי לאחרונה בעיות מהגיר, רעידות וכאלה... בהיסטוריה היה רשום שהרכב עבר החלפת שמן גיר במוסך שלא אגיד את שמו (מורשה בעפולה) של פורד.

בשיחת רחוב עם חבר התברר לי שמוסך הזה יותר דומה למשחטה. באמת.. עשיתי 1+1, כנראה שעשו שם משהו ולא משהו טוב.

בעזרת חבר מהפורום שגם לו יש מונדאו כזו איששתי את חששותיי ( הרבה ש')..... בכל מקרה - יש לי אחריות מטרייד מובייל.. הרכב הלך להחלפת קלאצ'ים במכון גירים מוסמך - אבל שוב, זה ממש לא מייצג.. מנסיעה שלי על הרכב של ARIKM, הגיר חלללק לגמרי..

והרכב - יותר מהיר מסקאד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
:( למה ככה.

לפחות היפניות המעצבנות לא עומדות בקצב שלי :)

כל דבר היה מהיר ממני בכביש שהייתי עם הלנסר קלאסיק. נשבע שראיתי זקנים עם אופניים חשמליים עוקפים אותי.

אם רוצים להתפנק קצת יותר, לוקחים את המרצדס טורבו דיזל החדשה של אבא לסיבוב ^C^ (לא מונית).

אני דווקא עברתי מגאלאנט עם מנוע 2 ליטר, לפורד smax עם המנוע 2.3.

הגאלנט מרגישה הרבה יותר זריזה וחזקה.

פורסם (נערך)

כי הsmax רכב בטטה :) (גם המונדאו אגב, אבל פחות)

המונדאו שלי לא מדביקה את הגב לכיסא בקיק בצורה דרמטית, אבל מאיצה יפה מאוד, וסופר דופר רגועה במהירויות גבוהות, שזה מה שהיה חשוב לי, שיוט רגוע (לעומת הלנסר שהייתה לי שב120 אתה כבר מרגיש שהרכב לא נהנה בלשון המעטה).

לעומת זאת במרצדס E שציינתי לעיל, שהתברכה ב41 קג"מ... המצב קצת שונה :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

קצת באיחור אבל קצת מידע לגבי הגיר:

1. החלפת שמן + פילטר שמן כל 60,000 או כל 3 שנים, המוקדם מבינהם. ההמלצה הזאת מגיעה מפורד אך היצרן עצמו של התיבה ממליץ להקדים את ההחלפה ולפי הנסיון באמת, הפילטר עטוף בג'יפה ונראה שהחלפה מוקדמת תטיב מאוד, אם מתחילים להרגיש תסימינים כאלו ואחרים.

2. טיטניום 240 לעומת ה 203, ההבדל לא רק בתוכנה אלה לפניי מפצל ה Y של הצנרת, אצל הטיטניום זה 2.75 אינצ' וברגיל זה 2.5 אינצ' כזכור לי, לא קריטי אבל עדיין, זרימה "טובה" יותר כביכול.

בנוסף, בטיטניום 240 יש מחולל סאונד מלאכותי לרכב דרך ממברנה מיוחד, בדומה ל פוקוס ST. זה נקרא SOUND SYMPOSER וגם שם מומלץ לבדוק מדי כמה שנים שהממברנה תקינה ולא מאפשרת ללחץ לברוח.

3. עדכון התוכנה של ה 203 מתאפשר ל 240 ולא מעבר כך לפי טענת BLUEFIN, חברה שמייצרת מפות וכו', הם טוענים כי הם לא הצליחו להשיג פרמטרים טובים או מפה טובה בגרסאת הבסיס של ה 203 לעומת ה 240 ולכן הם טוענים כי יש הבדלים כאלו ואחרים שמאפשרים למנוע של ה 240 להגיע להספק של 260 כ"ס ומעלה (ככל הנראה הצנרת פליטה המוגדלת טיפה לפניי מחבר ה Y).

4. אפשרי לעדכן את הרכב של ה 240 גם להספקים של 300 כ"ס ועד 45 קג"מ (המקסימום של הגיר) אבל נדרשים מספר שינויים. עד 270 כ"ס לא נראה שיש בעיה כזו או אחרת כלל וזה מתבצע עם התוכנה בלבד ומתקבל כ 40-41 קג"מ.

5. מהו עדכון הגיר? האם עדכון הגיר הוא פרטי חיצוני? או עדכון ממוסך פורד רשמי? זה חשוב להבין ומי עושה את אותם העדכונים אשמח לדעת.

כידוע לי יש חברה בשם TMC שברשותה מתקן והתקן שניתן לרכוש והוא מטפל בנושא הגיר ולמעשה הופך אותו לגיר הרבה יותר טוב, על חשבון הבלאי כמובן.

6. ה SMAX מגיע גם בגרסאות טיטניום 240 כך שהוא ממש לא איטי ;)

• תוכן חדש...