Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 80K ש"ח (כ"ע)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום , יש לי התלבטות איזה רכב לרכוש תקציב עד 80 אלף ואי אפשר לחרוג ממנו . אני מעוניין לרכוש רכב קטן אוט ' זה הרשיון שיש לי . אני עובד בחברת ליסינג אז אני קונה 0 קמ שמעתי על הפיאט 500 דגם מפואר פיקנטו 1.2 וכנ"ל גם היונדאי I10 אשמח לשמוע את דעתכם גם על רכבים שלא ברשימה ואולי טובים יותר במודל ישן יותר כגון ולוסטר ופולו.

פורסם

ב80 אלף יש לך את הפיגו 208 וסיאט איביזה.

הם עדיפות על רכבי המיני מבחינת מנוע,תא מטען,מרווח,איכות חומרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע לגבי רכבים אחרים שלא ברשימה שלך. יש לי את הפיקאנטו כבר ארבעה חודשים ואני מרוצה מאוד. אותי קנו הדברים הקטנים. בהנחה שכל הרכבים האלה די דומים אהבתי בפיקאנטו את מערכת הבלו טוף, השליטה מההגה והכניסות USB ן AUX כשה USB מזהה את האיפון ומראה על מסך המערכת שירים מבצעים וכדומה. יש לו גם שליטה קולית מצויינת ואני מתקשר לאנשים על ידי לחיצת כפתור על ההגה ואמירת השם.

אני גם מסיע 3 ילדים מאחור ברווחה אז זה פותר לי הסעות משפחתיות. האמת שהוא גם נראה הכי טוב מכולם לדעתי אבל זה כבר לגמרי עניין של טעם.

פורסם

ב80 אלף קשה לה להתמודד מול הפיגו והסיאט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב80 אלף קשה לה להתמודד מול הפיגו והסיאט.
אבל בטוח עדיפה על הפיקנטו הלא נוחה ולא חסכונית שהציעו פה אגב אני נוהג על הפיקנטו בעבודה ואני גבוהה והרכב ממש לא לגבוהים והוא סכנה לא יציב וההגה נתקע במהירות גבוהה
פורסם

אם ההגה נתקע כניראה יש לך בעיה ברכב,לספייס יש יתרונות על הפיקנטו וגם להיפך.

פורסם
אם ההגה נתקע כניראה יש לך בעיה ברכב,לספייס יש יתרונות על הפיקנטו וגם להיפך.

מזל שזה רכב חברה מושכר נסעתי עליו בגשם בטעות עליתי על שלולית כמעט התהפכתי איתו

• תוכן חדש...