Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני קצין עוד לא בקבע, מתבסס על המשכורת הצבאית הרגילה. מעוניין לרכוש רכב לנסיעה מדי בוקר לבסיס, נסיעה יחסית קצרה.

מחפש רכב עד 5-7 אלף ש"ח.

עדיפות לשנתון גבוה ככה הניתן.

ראיתי שישנם רכבים במחירים האלה שכוללים מערכת גז.

שאלותיי הן:

1. האם זו מערכת אמינה?

2. האם החסכון משמעותי? הבנתי שחוסך כ- 50% מהעלויות.

3. האם ישנן תחזוקות למיניהן?

4. האם זה מייקר טסט/אגרה וכד'?

תודה רבה.

פורסם

1. אמינות תלויה דבר ראשון במתקין!, רוב המערכות מצויינות.

תדרוש מהמוכר את אישורי ההתקנה ושל הטכניון.

2. 50% זה נכון.

3. כל 15,000 ק"מ צריך להחליף פילטר (טיפול קטן), וכל 30,000 טיפול גדול. הגדול כ-300 ש"ח.

4. לא מייקר.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

הבעיה היא זה סכום הרכישה של הרכב.

לפי החוק רכב שיוצר לפני 96 אסור לשים עליו מערכת גז.

במחירים האלה שווה להסתכל על שברולט קאווליר שבנוסך לכך רכב ידידותי להסבה.

פורסם

תודה לשניכם

בכל מקרה אקנה אחד שכבר מותקן בו, וראיתי שאף ניתן להשיג בתקציב הזה רכבים משנתונים 2002-2004 שהם מוסבים כבר.

אז אפשר לומר שרכב מוסב לגז זו קניה חכמה?

אעלה פה כמה אופציות שמצאתי, אשמח שתחוו דעתכם.

פורסם

מי שמוכר לך רכב ב-5-7K - כנראה מוכר לך גרוטאה נוסעת.

אין ארוחות חינם, ומי שמוכר אוטו עם מערכת גז במחיר המערכת יודע למה הוא עושה את זה.

רכב בלי מערכת גז בתקציב יהיה כנראה במצב טוב יותר, ויעלה פחות בתחוזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני דווקא לא חושב כמוך.

יכול להיות שאדם שמוכר רכב בסביבות 7 אלף ש"ח עם מערכת גז, הרכב אצלו כבר הרבה שנים, התקין לפני הרבה זמן את המערכת לעצמו ועכשיו מוכר את הרכב. זה שהרכב מוסב כבר והמחיר נמוך זה בגלל שזה שווי הרכב.

פורסם

מערכת גז שווה בעצמה 6אלף ש"ח בממוצע(חדשה) יותר קל לבעל רכב להעביר את המערכת לרכב אחר מאשר להשאיר אותה על הרכב ולמכור את הרכב ב1000 ש"ח.

פורסם

ברור. אני מניח שאני משלם קצת יותר.

לדוגמא מיד 2:

סיאט טולדו 2002 עם הסבה לגז

10K ש"ח

פיג'ו 406 שנת 2003 עם הסבה לגז

200,000 ק"מ

ב- 4500 ש"ח

פורסם

האמת שלא זה מחיר נמוך יחסית,אבל ננתח את שני אלו:

לפיג'ו אין שוק לכן המחיר נמוך מהתחלה ובסיאט זה סביב המחיר שהיא נמכרת בדר"כ גם בלי הסבה כל מה שאתה צריך זה ללכת ולבדוק אותם.

הכרתי מישהו עם גולף דור רביעי 1600 ידנית שהייתה מוסבת לגז וחוץ ממחיישן חמצן כלשהו (בבית המצערת אם אני לא טועה) הרכב נסע פיקס הרבה ק"מ.

מאחל לך בהצלחה בשירות ומציאת הרכב.

• תוכן חדש...