Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לפוסו לנוח איזה כמה שעות, בד"כ 12 לפי הנחיית היצרן (לשכבה נוספת של פוסו, כנראה זה תקף לדעתי גם לגבי קוויק דיטיילרים).

Opel Adam S 2017

פורסם

חשבתי כך אך מפני שאני יודע שלא יהיה לי זמן להתעסק עם זה מחר, וכל האבק שמצטבר במהלך הלילה, יישמתי בכל זאת bsd אחרי 4 שעות, מה כבר יכול לקרות? :roll: יכול להיות שפגעתי באיחוי של הפוסו? או שהאיחוי של הbsd לא ייתפס על הצבע?

פורסם

מומלץ לבצע יישום נוסף של פוסו לאחר 24 שעות.ברק מוגבר מובטח.

את הBSD אני מיישם לאחר שבוע או שבועיים לאחר יישום הפוסו,בדר"כ בשטיפה הראשונה לאחר יישום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני הייתי מחכה לשטיפה הבאה, ומיישם פוסו שוב, העניין הוא כמה BSD שמת והאם הוא יישאר שם לאחר השטיפה הבאה ויגרום לפוסו הבא להיות חסר משמעות. בכל מקרה, לא פגעת בצבע, המקס' שיקרה הוא עמידות פחותה, בחורף קל לראות את העמידות כמעט כל בוקר, אז אין מה לדאוג.

פורסם

לאחר כמה נסויים בשנה האחרונה הגעתי למסקנה שלא צריך לשים דבר על הפוסו הטרי. מבחינתי הוא פשוט מושלם.

רק לאחר חודש-חודשיים כאשר הוא מתחיל להיחלש יש מקום לתוספים כמו BSD.

פורסם

הרעיון העומד מאחורי יישום BSD על הפוסו זה כדי לשמר את הפוסו לאורך זמן.הפוסו לא נחלש אחרי חודש חודשיים. (אבל כמובן הכל תלוי בצבע הרכב, טכניקת היישום והכמות)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ברגע שמורחים קוויק דיטיילר כזה או אחר על הווקס הוא מאבד את תכונותיו, מה שתראו (כגון הבידינג וירידת המים) היא בעיקר מה BSD שיש לו את זה אפילו טוב יותר מה FUSSO

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...