Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אשמח לשמוע רעיונות על עבודה מהבית (עבודה שלא דורשת תואר אקדמי בשפת תוכנה כזאת או אחרת). רוב המשרות שיצא לי לראות באתרי הדרושים הן משרות של מכירות טלפוניות,משרות שאני לא מעוניין בהן כלל.

מחפש עבודה שלא כוללת שיחות טלפון ואם כן אז מועטות ורוב ההתקשרות מתבצעת במחשב (מיילים וכו')

עבודה רצינית, עם שעות גמישות +/-.

אני בטוח שחלקכם יעלו רעיונות שעלו לי בראש כבר אבל מקווה שיהיו גם כאלה שעוד לא חשבתי עליהם.

תודה מראש!

דימה.

פורסם

אם כך אז מה לדעתך אתה כן יכול ורוצה לעשות מהבית שבעבור זה תקבל שכר שמישהו באמת ישלם לך בצורה ריאלית בעבור העבודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

״ מארח בביתי/חדרי באווירה קסומה ..עיסוי שוודי , רוסי , קלאסי , ספורטיבי , בנות בלבד בגילאי 18-40 שנראות טוב בלבד!! 300 ש״ח לשעה " איך ?

פורסם (נערך)

בתור סטודנט, מחפש עבודה שתכניס לי עוד אלף או אלפיים שקל בחודש.

gsi 16v תתפלא אבל לא כל העבודות מהבית הן לדחוף מוצרים כאלה ואחרים לאנשים בטלפון.

משרה לדוג' שיכולה להיות סופר מתאימה היא:

"חברה שרוצה למכור מוצר - פונה לחברה אחרת שתעשה לה סקר שוק על מוצרים דומים - אותה חברה מעסיקה אנשים שיושבים בבית ומחפשים מוצרים דומים ואוספים מידע עבור הלקוח" אם אני לא טועה חברה בשם 3base מספקת שרות כזה.

חבר עובד במשרה כזאת אך כרגע אין להם גיוס ורוב הגיוסים הם די בקומבינה כי זאת אחלה משרה לסטודנטים או נשים אחרי הריון וכו'.

כל עבודה אדמיניסטרטיבית עם תוכנה כזאת או אחרת יכולה להיות אחלה...

אם הייתי יודע מה בדיוק אני רוצה לא הייתי פותח את השרשור הזה בכלל, אולי מישהו פה מכיר מישהו שמכיר מישהו שעובד מהבית זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם

לחברת פמי פרימיום רוצים נציגי שירות מהבית בשעות הערב במידה וזה מתאים לך.

אבל זה כול הזמן שיחות טלפוניות שנכנסות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש עבודות של כתיבת מאמרים אקדמיים מהבית, יש גם תמלילנות של משפטים. נותנים לך קובץ שמע של ישיבה או דיון ואתה צריך להקליד אותו למסמך.

יש גם עבודה של לקוח סמוי, שזה לא ממש מהבית כי אתה הולך לבתי עסק ומקבל מהם שירות, אבל את הדו"ח שלך אתה שולח מהבית.

לא עבדתי בזה, אבל בגלל שנרשמתי להמון אתרי חיפוש עבודה קיבלתי הצעות כאלה במייל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

~

איפה מוצאים בת זוג שתזרום לשלישיה? מתחילים בכך שמוצאים בת זוג, ואז רואים אם היא זורמת... אותו דבר עם עבודה.

בימינו יש הרבה תפקידים בתחומים שונים שמציעים לוח זמנים גמיש ועבודה מהבית. זה לא תמיד אומר 100% מהבית, אבל טכנאי שירות למשל יכול להעביר ימים שלמים בתמיכה מרחוק בלקוחות, ובשביל זה לא צריך להגיע למשרד. אני מציע לך להתייעץ עם חברות השמה לגבי תפקידים כאלה שעשויים להתאים ללו"ז שלך ולכלול את האפשרות לעבוד מהבית.

כרגע לדעתי אתה רותם את העגלה לפני הסוסים.

• תוכן חדש...