Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישום תעבורתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשנת 1999 נכנס בי רכב הייתי מאושפז בבית חולים 10 ימים ובזה הכול הסתיים מעולם לא עשיתי עבירת תנועה יש לי רישיון משנת 1996 בחיים לא הוצאתי רישום תעבורתי , ולפני כמה ימים מצאתי עבודה חדשה וביקשו ממני רישום תעבורתי ולהתפעתי גיליתי שבשנת 1999 נפתחה נגדי " חקירה " במשטרת התנועה

( לא הייתי מודע לזה בכלל )

ובאותה שנה נסגרה - רשום : " תיק נסגר " , אני מעוניין לעבוד בתור נהג בחברת ליסינג והם ביקשו ממני רישום תעבורתי השאלה אם זה יכול לפסול לי את האפשרות לעבוד ? אנחנו כבר ב 2016 מאז לא הייתה לי שום בעיה בתיאור העבירה יש שורה ריקה ודבר כזה : - קו .

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
פורסם

בתור התחלה - תקרא את המידע הבא שמפורסם ע"י המשטרה :

http://www.police.gov.il/Doc/TfasimDoc/16029813_1.pdf

מעבר לכך - הכל בסדר. המשטרה תיעדה שהיית מעורב בחקירה עקב ת.ד. וכי התיק נסגר.

רק לשם הבהרה - כאשר אתה מודיע למשטרה על מעורבות שלך בת.ד. - אז בסמכותה לפתוח בחקירה כנגד המעורבים כדי למצוא את האשם. כאן מתועד שהיית מעורב בחקירה שכזאת והוחלט כי אינך אשם, ולכן החקירה לגביך הסתיימה בלי חשד לעבירה.

פורסם (נערך)

השוטר הדפיס לי 2 דפים , 1 זה מקבלים כולם וה 2 הפירוט של הת.ד משנת 99 , קראתי במאמר שהבאת לי שחוקית אני צריך להביא למעסיק רק את הדף ה 1 הבעיה שהשוטר הידק לי את 2 הדפים ואם אני אפתח את ההידוק יראו שהוצאתי דף , אפשר לבקש מהשוטר שידפיס לי את הרישום מחדש ושלא יהדק לי את 2 הדפים ? ואני אגיש רק את הדף ה 1 ?

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
פורסם

מה שאתה מתאר אינו הגיוני.

כשאני מבקש חשבונית מס לא מהדקים לי אותה עם החשבונית אז השוטר הידק לך 2 דפים?!!!

בוודאי שאתה יכול לבקש העתק של הדפים או לפחות של הראשון.

רק תוודא שאין סיכות בשדכן ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דף אחד מקבלים אותו כולם ובדף השני רשום " תיק נסגר " בלה בלה , הבעיה שהשטור הידק לי את הדף שמקבלים כולם יחד עם הדף שמפרט את הת.ד. אני יכול להפריד את הדפים הבעיה שיראו את זה " חורים בדף " של המהדק לא רשום דף 1-2 ודף 2-2 כמו פעם , אני לא יודע אם הם מהדקים בכוונה את הדפים או שסתם הידקו לי אני אבקש שידפיסו לי שוב את הדפים הפעם ללא הידוק מקווה שהשוטר לא יעשה לי בעיות .

פורסם

קודם כל תודה רבה ל GUY72 עזרת לי מאוד עם הקובץ PDF מהאתר של המשטרה , חזרתי לתחנה והסברתי לשוטר את הבעיה והוא הבין שנעשתה טעות והוא הדפיס לי את הדפים מחדש .

יש פירצה מטורפת בחוק וחוסר הבנה לאנשים הפשוטים כל מעסיק שרוצה יכול לבקש ממישהו רישום תעבורתי פלילי ואסור להם " עבירה של שנתיים בחוק " אם היה מותר להם בחוק הם היו מושכים את זה ישירות לבד מהמשטרה בלי העזרה של אותו אדם , חבל שהחוק הזה מעורפל

פורסם

החוק לא מעורפל בכלל.

המעסיקים בד"כ מודעים לו. הם מנצלים את חוסר הידע של הציבור ואת כך שהאדם מולם זקוק לעבודה כדי לעשות קיצורי דרך - גם אם לא חוקיים.

פורסם

השוטר אמר לי שחברה / עסק שיש לה זכאות לראות את הר"פ לא צריכה את המועמד לעבודה כדי למשוך את הר"פ היא עושה את זה לבד , משמע כל מי שמבקש ממך ר"פ תעבורה / כללי אין לה זכות לראות את זה ויש פה עבירה על החוק אחרת הם היו מושכים את זה לבד מהמשטרה .

• תוכן חדש...