Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלוני עור - מה אני מפספס פה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סלון פינתי "ר" שקניתי לפני שנתיים מעור איטלקי ב-10K.

כרגע אני נאלץ למכור אותו בגלל מעבר דירה והוא לא מתאים לדירה החדשה (הפינה לא בצד הנכון).

הלכתי לכמה חנויות והסלונים האלה מתחילים עכשיו בלא פחות מ-12K.

מצד שני, אני רואה בפייסבוק המון פרסומות על סלונים מעור אמיתי, ממש דומים לשלי (או למה שאני רוצה לקנות לדירה החדשה) במחירים של 4K.

מה אני מפספס פה? כאלה פערי מחיר לעור אמיתי? הרי ה"איכות" הנמדדת היא האם הסלון מעור או דמוי עור, ואז יש "מותגים" לסלונים האלה.

לא חותם

פורסם

מוכרי רהיטים אמינים שאפשר לסמוך עליהם אפשר לספור כנראה על יד אחת. זה תחום עם כל כך הרבה רמאות ובעלי עסקים מפוקפקים שצריך לבדוק ב 10 עיניים מה קונים.

כמו שכתבו מעליי, עור יש בהרבה איכויות. בגדול, ככל שהוא יותר רך הוא יותר יקר.

ברוב הסלונים שמוכרים אותם כעור אמיתי, תגלה שהגב והצדדים עשויים מעור נחות במקרה הטוב, או מעור תעשייתי במקרה הלא טוב.

מציע לך לא להתפתות למחירים שמפרסמים בפייסבוק.

תקנה במקום מסודר שעובד כבר הרבה שנים ועם שם טוב.

תנצל את זה שעכשיו יש הרבה מבצעי סוף שנה ותוכל לקבל מחירים טובים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רהיטים הם מהדברים שאני נמנע מרכישה בלי למשש. מה שנראה יפה בתמונות יכול להיות מזעזע במציאות.

לפני כשנתיים וחצי חיפשתי סלון לדירה החדשה, כיון שישן היה בן 17 וסבל מטיפול של ילדים שקצפו עליו מרגע שיכלו, ומלא מעט קרינת שמש (וגם קרינת ירח - בתעודת האחריות של נאטוצי המליצו להזהר ממנה). ביקרתי עם אשתי בעשרות חנויות, כל פעם היה מחיר מלהיב ואז הרהיט היה הרבה פחות מלהיב. בסופו של דבר, למרות שבגלל הדירה החדשה והשיפוץ (והצורך ברכישת רכב באותו זמן) היינו ב-Mode די קמצני השלשנו 15 אש"ח לידי סוכנות נטוצי תמורת ספת שזלונג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כזה דבר עור תעשייתי.

זה דמוי עוד בתיאור כאילו יש לזה איזה קשר לעור אמתי.

בטח יש רהיטים מיובאים מסין מעור אמתי אבל אתה לא רוצה לדעת איזה עור זה.

חבר קנה עכשיו הכורסאות מעור בזול אבל רק החלק שיושבים עליו אמור להיות עור.

אייל

פורסם

לפני מספר שנים אבא שלי קנה סלון עור במחיר 5000 ש"ח בערך.

תוך שנתיים בערך העור התחיל להתפורר ולהתקלף.

פורסם

אין ספק שיש הרבה אי וודאות בתחום הזה.

הכל החל מסוג העץ שממנו בנוי הבסיס ועד לעור עצמו.

יש לי 2 ספות שנקנו בנטוצי ועברו אלי בירושה (שדרוג לספה חדשה), אחת בת כ15 ואחת בת 20 ונראות חדשות, העור מתוח ונעים למגע ואין סדקים.

ואנחנו עוד לא מדברים על כל העור התעשייתי שרק נראה כמו עור ובפועל זה טפט על ספוג.

מההתרשמות שלי, בתחום הנ"ל מה שזול עולה ביוקר. ואלא אם אתה קונה סלון לדירה שכורה עדיף לא להתפשר.

לגבי מכירה, מנסיון, קשה למכור ריהוט. ככה שזה שהאיכות של הסלון שלך טובה תעזור לך למכור, גם אם לא במחיר גבוהה בהרבה מהסלונים הזולים.

פורסם

שתי אפשרויות : ללכת על זול, או להיצמד למותג מוכר.

יש לי ניסיון מאוד חיובי עם italsofa (חברת בת של נטוצי). לא הייתי רוכש משהו אנונימי ביותר מ-6k.

פורסם
השלשנו 15 אש"ח לידי סוכנות נטוצי תמורת ספת שזלונג.

תאמין לי, ההשקעה הכי טובה שתעשה בחייך.

סיפור אמיתי:

בשנת 1992 רכשה אימי סלון מלא של נטוצי (כשכולנו אז (שלושה צאצאים) עוד בני טיפשעשר'ה גרים בבית).

3 + 2+ 1 עור מלא.

12,000 ש"ח - הון רציני נכון לשנת 1992.

כל העולם ואחותו ישב על הספות, כולל כלבת מסטיף אנגלי (87 ק"ג, תודה ששאלתם), שמתגנבת כל לילה ונמה שנת ישרים על הספות עד שמפתיעים אותה בבוקר, במשך 12 שנים....

היום אנחנו אוטוטו ב2016 עשרים וארבע שנים אחרי, כל מה שאני יכול להגיד לך, זה שהספות הן כמו חדשות.

אשכרה, כמו ביום בו יצאו מהמפעל.

כל שישה חודשים ספרי הגנה לעור וניגוב ו...... זהו בעצם.

אני, רכשתי לעצמי (= אישה ושני ילדים צעירים), שלוש סטים של ספות ב-12 שנים, כי קניתי בזול.....

יום אחד אגדל זוג ביצים, אקח משכנתא שניה וארכוש נטוצי.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

מי אתם אנשים ששמים 15K ש"ח ומעלה על מקום לתחת?! :shock2:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
רק למה עור? חם בקיץ/קר בחורף, לא ממש נעים למשש, צריך לדאוג לו, היה פעם על פרה ועוד...

הבעיה היחידה שיש לי עם ספת עור, שבלי כוונה אתה נרדם עליה בקיץ. שאתה קם, אתה מזיע לגמרי.

מבחינת ניקיון, יותר קל אותה לנקות מספת בד. במיוחד אם נשפך אוכל/שתיה. מעבירים סמרטוט וזהו.

ואם כבר עושים סטייק, חבל לזרוק את השאריות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)
מי אתם אנשים ששמים 15K ש"ח ומעלה על מקום לתחת?! :shock2:

בקנה מידה של אחזקת בית זה סכום קטן, במיוחד כאשר מדובר ברהיט האמור לשרת שנים רבות.

לי הרבה יותר קל להוציא 15,000 ש"ח על סלון שישמש את כל בני הבית והאורחים, מאשר 400 ש"ח על עט כדורי.

גם הניסיון שלי עם רהיטים זולים בדרך כלל לא טוב, הם מצריכים החלפה תדירה. אבל היו גם כמה יוצאים מהכלל - סט 1+2+3 לסלון שנרכש ב-1991 עם איזה ציפוי דמוי עור שהתקלף - הסלון הועבר לחם שלי כאשר הריפוד התקלף (משהו כמו 6-8 שנים), אנחנו קנינו נטוצי (החזיק כ-15 שנים) והחם שלי ריפד את הסלון הישן ויושב עליו עד היום. ועדיין איני מצטער על הנטוצי - היה יקר, אבל נוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רהיטים הם מהדברים שאני נמנע מרכישה בלי למשש. מה שנראה יפה בתמונות יכול להיות מזעזע במציאות.

לפני כשנתיים וחצי חיפשתי סלון לדירה החדשה, כיון שישן היה בן 17 וסבל מטיפול של ילדים שקצפו עליו מרגע שיכלו, ומלא מעט קרינת שמש (וגם קרינת ירח - בתעודת האחריות של נאטוצי המליצו להזהר ממנה). ביקרתי עם אשתי בעשרות חנויות, כל פעם היה מחיר מלהיב ואז הרהיט היה הרבה פחות מלהיב. בסופו של דבר, למרות שבגלל הדירה החדשה והשיפוץ (והצורך ברכישת רכב באותו זמן) היינו ב-Mode די קמצני השלשנו 15 אש"ח לידי סוכנות נטוצי תמורת ספת שזלונג.

אבא?!

גם ההורים שלי החליפו נטוצי בגיל הזה בחדש לפני שנתיים. גם אצלנו רצו דחקות על קרני הירח כשנקנה הראשון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...