Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מדפסת wi-fi למחשב. איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מדפסת brother שעד היום היתה בקרבת המחשב וחוברה עם כבל usb.

מאילוצי מקום אני מרחיק אותה, ותהיתי איך בדיוק מחברים את המדפסת למחשב בצורה אלחוטית.

ההגדות הן דרך המחשב?

המדפסת?

הראוטר?

שלושתם יחד?

הדגם הוא hl - l2340dw

תודה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ההגדרה היא דרך המדפסת. לא מכיר את הדגם שלך, אבל עקרונית צריך להכנס להגדרות, משם להגדרות רשת, לחפש את הרשת (או להזין SSID) וסיסמה, להמתין כמה שניות עד לחיצת הידיים. כמוכן צריך לודא שהדרייברים במחשבים מזהים את מדפסת הרשת, או לבצע חיפוש מדפסת (בהגדרות מדפסת בלוח הבקרה) ולקשר ביניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו כן מאוד חשוב לתת למדפסת IP סטטי (כמובן באותו הסגמנט של הראוטר), אחרת זה יעבוד שבוע/שבועיים ואז יפסיק כשהכתובת תשתנה.

כל זה נעשה גם-כן דרך המדפסת עצמה.

פורסם

ובעברית מה זה אומר?

אצלי רשת הwifi בבית מוצפנת ונסתרת [ז"א גם סיסמא וגם מי שלא מכיר את השם שלה לא רואה אותה]

אני מאמין שזה מקשה על המדפסת למצוא את הרשת.

איך עושים זאת ידני?

לאן ללכת בהגדרות?

ואיך מעניקים למדפסת ip סטטי?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא יעבוד עם רשת מוצפנת, אני לפחות לא הצלחתי להגדיר אותה ככה. ברגע שהפכתי את הרשת לגלוייה ההגדרות זה 20 שניות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריך לדייק ברישום של שם הרשת, כולל אותיות גדולות וקטנות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תבחין בין רשת מוצפנת לרשת נסתרת. אין קושי להתחבר לרשת מוצפנת (צריך סיסמא), לרשת נסתרת צריך להקליד נכון את ה-ssid.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...