Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר ברכב חדש מהסוכנות בצבע אפור עכבר מטאלי. האם מומלץ לבצע ציפוי כלשהו לשמור על הצבע? על מי אתם ממליצים?

האם יש ציפוי לסלון העור בצבע ביג' למניעת לכלוך? או פשוט לנקות עם חומר ייעודי?

ראיתי הרבה שרשורים בנושא, אך אני מתלבט. האם ללכת על ציפוי כרמי שהינו יקר (1000+מע"מ) או לעשות בעצמי ציפוי כמו OPTISEAL או למשל Menzerna PL Power Lock ולחדש אותו כל כמה חודשים?

מה אתם אומרים? מה הקרמי יתן לי יותר? הרי גם הוא לשנה-שנה וחצי לפי מה שהבנתי מאחד מבעלי המקצוע שעושים אותו

פורסם

אדל שלום, הגנה "רגילה" על צבע היא התעסקות לא קטנה. צריך מקום מוצל ולא לעבוד על פח חם. אחרי רחיצה יסודית יש לבצע פלסטלינה, שטיפה חוזרת, שטיפה עם אלכוהול מדולל במים ואז יישום הציפוי. אם יש לך זמן וחשק - למה לא? זו אפילו הנאה.

ציפוי טוב עם הכנה טובה יאפשר לך רחיצות קלות יותר ושמירה מעט טובה יותר על הצבע מאשר הציפויים הרגילים. וכל זה לשנה-שנתיים. אצלי האוטו עומד בחוץ וחשוף לציפורים/עטלפים/שרף עצים אז לדעתי ציפוי קרמי זה מאסט. הכל יורד יותר בקלות. אז תעשה לעצמך את החשבון.

פורסם

https://www.facebook.com/Restor-FX-953218291437277/?ref=hl

הציפוי מעניק שכבה נוספת וחדשה על הלקה המקורית , ועל ידי כך מגן בפניאבנים בכביש וכו...

בהחלט נהוג ומומלץ לשים על רכב חדש ( ברוסיה וקנדה למשל, יבואני רכב חתמו חוזים על מנת למכור אביזרכזה ללקוחות שרוכשים רכב חדש )

בנוגע לאחזקה:

תהיה אפשרות לרכוש קיט ביתי בעלות סמלית ( זה לצורך אחזקה עתידית )

בלי שום קשר , אין מניעה משטיפות/שמפואים וכו...

פשוטלא יהיה לך צורך בזה וגם יהיה יותר כלכלי בשבילך

פורסם

היי אצלי ברכב יש ציפוי שנעשה אצל פיליפ מרמת גן , עבר כבר 5 שנים מאז וכעת אני רוצה שיחזור הברק כי זה איבד אותו.

האמת שחשבתי להוריד את הציפוי עכשיו אבל לא יודע איך ואם כדאי

• תוכן חדש...