Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחת להוסיף את הירח המלא ואת אלפי הכוכבים המנצנצים, חול מלמטה וככה אתה לוחש לה

אני אוהב אותך בכמות של כל גרגרי החול מלמטה ושל כל מיליוני הכוכבים ממעל.

עוד לא נולדה הבחורה שתעמוד בפני הצהרה כזו

מסכים לגמרי.

אישתי ואנוכי אוהבים מסעדות טובות ופוקדים כאלה בתדירות די גבוהה אבל כשבא לי בילוי רומנטי ה"מתכון" שלי עובד תמיד ואישתי בעננים.

שבירת שיגרה נעימה שנשים לרוב מעריכות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם
עזבו אותי ממלצרים בפפיון. אני סך הכל רוצה מסעדה עם אווירה רומנטית, מוסיקה רגוע ומקום לרקוד בו.. לא מאמין שהרומנטיקה מתה...

זה לא רומנטיקה, זה אופנה.

מה שאתה מחפש היה פופולארי בדור של ההורים שלנו. היום יש דברים אחרים.

כמו שלא האמנו שביגוד מסויים יעשה קאמבק, אולי גם את זה עוד נראה מתרחש פה.

מצטרף להמלצה לחפש את זה בקרב מסעדות של חבר העמים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
קבל מתכון חבר:

גזיה, מחבת,

סדין גדול, כירבולית גדולה, נרות+שקיות נייר חומות,

הוא רצה רחבה לסלואו ומלצרים בפפיון, מה שקשוקה על החוף ? :)))

כל הנוסטלגיה והגעגועים פרצו ממך החוצה והפלגת על מרבד הכירבולית בים אה :)

The first one to get angry loses

פורסם

ב"רפסודיה" הגיל הממוצע הוא 85.

והמלצרים עוד מושכים אותו קצת כלפי מעלה. :-P

המוזיקה, היא יותר בכוון שירים מבית סבתא (אם סבתא שלך היא מפלוישט, כמו שלי :-P) ולא סלואים מערביים.

אבל האוכל, אחח, האוכל. אם אתה לא מקפיד בכשרות ואוהב שום, זוהי ארוחה בלתי נשכחת.

אמנם לא כמו במריאנה, עליה השלום, אבל עדיין- אוכל רומני איכותי, כולל סלאיטה, איקרה ביתית מעולה וסטייקים לבנים עם צלוחית מושדיי תקנית ליד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כל בוקר אני מתעורר במחשבה שזה לא אמיתי. אני בטוח שקיימת לפחות מסעדה אחת כזאת!

אני יודע שזה בסדר\מקובל\נהוג באירועים כמו ימי הולדת\חתונות, אז למה זה לא נהוג לזוג?

פורסם

סיוויק 08

כן זה הכיוון שאני מתכוון ללכת אליו במקרה ולא אמצא את מובקשי, הבעיה היא שרוב המסעדות דחוסות ברמה שאתה שומע על הבעיות של זוגות לידך..

פורסם
הוא רצה רחבה לסלואו ומלצרים בפפיון, מה שקשוקה על החוף ? :)))

שקשוקה, שקשוקה, על החוף!

האוכל לא מכתיב את האוירה, האוירה כן מכתיבה עד כמה זה יהיה רומנטי.

רוצה פפיון?

אדרבא, שימצא חוף מבודד ויגיש לאישה את האוכל עם פפיון לצווארו.

בלי בגדים, רק פפיון!

חצי דקה צחוק שאחריו לא הוא ולא היא יחשבו על אוכל :)

רחבת ריקודים? יש מסעדה עם רחבת ריקודים שתתחרה בגודל ואוירה של רצועת ים מבודדת?

אגב נוסטלגיה ורק בגלל שאני יודע שאתה (סיוויק) אוהב את הפינג פונג הזה, הארוחה הכי רומנטית שהיתה לי במסעדה היתה לפני כמה שנים, מסעדה פלצנית על רצועת חוף מבודדת בקוסמוי, תאילנד.

אישתי ואנוכי הגענו ממש לקראת סוף השקיעה, יושבים בשולחן על החול ים, מסביבנו עוד שולחנות ונורות אוירה, מתחילה רוח שלאט לאט מתגברת, פתאום משב רוח חזק שמעיף את כל המנורות אוירה ופלייסמנטים מהשולחנות.

המלצרים המתורגלים מקבלים את כל השולחנות ונורות האוירה בזריזות מפתיעה, כבר העבירו סועדים מ-2-3 שולחנות אל תוך המסעדה ופונים אלינו בבקשה שנעבור לתוך המסעדה.

אני מעיף מבט מסביב, רצועת חוף באורך יותר מ-150 מ', שולחן באמצע החוף, אישתי ואנוכי+מלצר, בא לי בטוב אחרי הכמה כוסות יין שהורדתי.

אמרתי למלצר תודה על ההצעה אבל אנחנו נשארים לאכול פה.

מתחיל להסביר לי שחייבים להכנס בגלל הרוח ושהוא לא יכול לתת לנו להשאר פה.

כנראה שהייתי בראש ממש טוב ושהאוירה הרומנטית והייחודית התאימה לי מאוד כי הדבר הבא שעשיתי היה להוציא שטר של 100$, נתתי אותו למלצר, ביקשתי שיביא איזו מנורת אוירה או שתיים ויקבע אותן ו"עזוב ת'נו באמא'שך".....

אה כן, ראידן,

קיסריה אפשרית מבחינת טווח?

במידה וכן, תבדוק אם מסעדת הלנה עדיין קיימת שם (לדעתי כן), הפעם האחרונה בה פקדתי את המסעדה היה בערך לפני 10-11 שנה שזה לא מעט זמן מצד אחד אבל מצד שני אם אחרי 11 שנה היא עדיין תופסת לי איזה תא בזכרון אז היא כנראה היתה טובה.

האוירה במקום מעולה, המסעדה ממש על קו המים מול מרינה קטנה, כל התאורה בחוץ מוסיפה את תרומתה לפן הרומנטי, המסעדה לא עמוסה ומשדרת יותר אינטימיות, לא יודע מה רמת האוכל בימנו אבל בזמנו היא הגישה אוכל שזכור לי לטובה.

שווה בדיקה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סחטיין סחטיין, לא ידעתי שמגישים שקשוקה בתאילנד :)

מה שכן הניסיון שלך כולל תפריט אה-לה-קארט בהגשה אישית לשולחן,

והייתם לבושים, ואילו ההצעה שלך לבחור פה כוללת הכנת שקשוקה על גזייה בחושך,

עם פפיון :

כמה זמן לדעתך יעבור עד שהוא יגהר מעל הגזייה להביא בקבוק ויעשה טי-באג בשקשוקה ?

The first one to get angry loses

פורסם

edan82

תודה רבה,

נראה שלפי האינטרנט המסעדה עדיין קיימת, אבל לא מצאתי שום איזכור לכך שיש שם רחבת ריקודים, ובנינו לא חסר מסעדות רומנטיות גם במרכז.

• תוכן חדש...