Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 3 רכבים 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

בימים האחרונים חיפשתי רכב סביב התקציב של 70k, אז האופציות שלי הם ככה:

1. יונדאי i10 חדשה 2016 מהחברה(מוציאים לי אותה ב73k בערך), אתמול ראיתי אותה והיא נראית אחלה

2. קיה פיקנטו ספורט 2015 עם 10 אלף קילומטר, כל התוספות, 72k, היד הראשונה היא מסוכן של קיה שקנה לפני שנה.

3. סוזוקי סוויפט יד ראשונה מזוג מבוגרים שאתמול ראיתי, שנת 2013 עם 14 אלף קילומטר(!!) ב-72 אלף ש"ח. שווה?(ממה שהבנתי סוויפט זה רמה מעל הפיקנטו והיונדאי.. קחו בחשבון שזה 2013)

בכל הרכבים מדובר על אוטומט

אני מחפש רכב לנסיעה בעיר.. מדי פעם לצאת מהעיר אבל שיהיה נוח ושיסע כמו שצריך

שישרת אותי ל4 שנים הקרובות בשקט בלי תקלות ובעיות

אשמח לעצות.. תודה

עריכה אחרונה על ידי Tal Shmini
פורסם

I10 - חדשה תהיה יד ראשונה. אוטו מצויין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף להמלצה על היונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם מאוד אהבתי אותה מבחינה ויזואלית

אבל כמה אנשים אמרו לי שבכללי לא להתקרב ליונדאי שיש הרבה בעיות

מישהו אמר לי שהוא קנה i10 חדשה ואחרי 7 חודשים הלך ראש מנוע

סיפורים מוזרים...

למרות שאני עדיין נוטה לכיוונה...

וגם מה אתם אומרים על הסוויפט שרשמתי???

פורסם

איזה שטויות. תחליף את האנשים שאתה מדבר איתם.

לא רואה בסוויפט שום יתרון. זה רכב בן כעשר שנים כבר. היה חמוד כשיצא ב 2007 או 2008, לא מוצא בו שום יתרון כרגע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

בשקט מבחינת אמינות הייתי הולך על היונדאי [כי היא חדשה].

מבחינה כלכלית הייתי הולך על הסוזוקי [כבר אחרי ירידת ערך].

שתיהן יתאימו לצרכים שלך, שתיהן טובות ואמינות.

בקיצור מצטרף למה שכבר אמרו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

באיזה קטע פיקנטו ספורט עולה כמו i10 חדשה? אלא אם כן מדובר על i10 עם המנוע הקטן ואז יש יתרון משמעותי לפיקנטו (ה-i10 1.0 עצלה ברמות אחרות).

ככה או ככה, הסוויפט נראית לי כמו האופציה הכי טובה. הדגם של שנת 2013 הוא גם דור חדש לחלוטין ולא מתיחת פנים (למרות שהוא מאוד מאוד דומה לדגם שהיה לפניו) כך שהוא גם לא באמת בן 10. הדבר המבאס היחיד בסוויפט הוא מנוע 1.25 חלש יחסית (אבל לא יחסית ל-1.0 של היונדאי) והמחיר הגבוה. אבל שמירת הערך שלה פסיכית לגמרי, ככה שכנראה גם תמכור אותה במחיר גבוה.

אגב, מחזק את דיסקו לגבי האנשים שאתה מדבר איתם. תשאל אותה מה ההבדלים בין ה-i10 המתקלקלת לבין הפיקנטו נטולת התקלות (אל תספר להם אבל שזה אותה מכוניות ב-ד-י-ו-ק לפני שאתה שואל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
באיזה קטע פיקנטו ספורט עולה כמו i10 חדשה? אלא אם כן מדובר על i10 עם המנוע הקטן ואז יש יתרון משמעותי לפיקנטו (ה-i10 1.0 עצלה ברמות אחרות).

ככה או ככה, הסוויפט נראית לי כמו האופציה הכי טובה. הדגם של שנת 2013 הוא גם דור חדש לחלוטין ולא מתיחת פנים (למרות שהוא מאוד מאוד דומה לדגם שהיה לפניו) כך שהוא גם לא באמת בן 10. הדבר המבאס היחיד בסוויפט הוא מנוע 1.25 חלש יחסית (אבל לא יחסית ל-1.0 של היונדאי) והמחיר הגבוה. אבל שמירת הערך שלה פסיכית לגמרי, ככה שכנראה גם תמכור אותה במחיר גבוה.

אגב, מחזק את דיסקו לגבי האנשים שאתה מדבר איתם. תשאל אותה מה ההבדלים בין ה-i10 המתקלקלת לבין הפיקנטו נטולת התקלות (אל תספר להם אבל שזה אותה מכוניות ב-ד-י-ו-ק לפני שאתה שואל).

לעניין המחיר, הi10 עם מנוע 1.2 עולה 76K שנת 2016

כנראה מחר אקבל הנחה נוספת ואני מקווה שזה יהיה סביב ה73K.

פיקנטו ספורט יד 2 2015 עם 10 אלף ק"מ גם נמכרת ב-72K ככה שזה סביב אותו סכום.

אני גם מאוד התרשמתי מהi10 ומאמין שאם אקבל הנחה ל73 אקנה אותה מחר.

הסוויפט מפתה.. זה מחיר טוב?? קילומטראז 14 אלף ב3 שנים על הכביש זה כלום!!

אני גם מנסה להסתכל 3-4 שנים קדימה...

מה אומרים סוויפט 13 או i10 2016??

פורסם

הייתי לוקח את היונדאי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדוק את הפיקנטו 1.2, היא מעט קלה מה-i10 ולכן זריזה יותר. ולדעתי גם יפה יותר.

אצלי, האופציה להוסיף בקרת שיוט במחיר מאוד נמוך הכריע את הכף.

פורסם
איזה שטויות. תחליף את האנשים שאתה מדבר איתם.

לא רואה בסוויפט שום יתרון. זה רכב בן כעשר שנים כבר. היה חמוד כשיצא ב 2007 או 2008, לא מוצא בו שום יתרון כרגע.

יונדאי i10 עם 10k בת שנה הגיר מפרקס והתשובה לאחר מספר ביקורים במורשה בראשון -"ככה זה".

ותתחיל להיות אובייקטיבי, יונדאי וקיאה הם לא שם נרדף לאמינות.

פורסם

האמת שכן,תחליף מוסך,דברים כאלו קורים.

פורסם

יונדאי והיה הן לא שם נרדף לשום דבר. הן כן שם נרדף אחת לשנייה, אם הגיר מפרכס (מה זה בכלל אומר שהוא עושה?) ב-i10 הוא יכול לפרכס באותה מידה גם בפיקנטו.

פינת, הבדל המשקל ביניהן זניח. ההבדל הגדול הוא בכיול הדוושה ה"עצבני" יותר של הפיקנטו שגורם לה להרגיש קצת יותר חזקה. זה עדיין לא מסביר למה פיקנטו 3 דלתות בת שנה עולה כמו i10 חדשה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פפריקה מתוקה - אני אובייקטיבי. כותב בדיוק מה שאני חושב. מהנסיון שלי יונדאי וקיה הן בהחלט שם לאמינות גבוהה מאוד, אולי הכי גבוהה היום שיש בשוק הרכב. המחיר של האמינות הזו שלא מדובר במכוניות עם טכנולוגיה פורצת דרך, אלא טכנולוגיה מעט ישנה אבל אמינה ומוכחת.

הנסיון שלי עם מכוניות קיה כבר הרבה שנים, לא מעט מכוניות ו...0 תקלות. ככה עגול. אפס. 3 ספורטאז'ים 2009, שתי סיד, אחת 2011 שניה 2010, הריו שלי מ 2013, עוד שתי פיקנטו, עוד סיד סטיישן 2010, שני ספורטאז' אורבן 2015, וזו רק הרשימה של הקיות. ביונדאי יש רשימה דומה. אז חליק. כן, הן אמינות מאוד.

תסתכל כאן באתר כמה שרשורים נפתחו על תקלות במכוניות 'צעירות' יש של יונדאי וקיה, וכמה של יצרנים אחרים. תסתכל על שמירת ערך כמשומש.

• תוכן חדש...