Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר משלוח רכב בEBAY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני הייתי במצב שלך לפני למעלה מעשור, ישבתי על האינטרנט עד שמצאתי וולוו 240 אז בת 24, עם ראש מנוע גמור שמישהו רצה למסור תמורת העברת בעלות.

ביליתי עם הרכב שעות רבות, ונסעתי איתו קרוב ל-80000 ק"מ בשנים 2003-2009. עכשיו הוא נח, ובקרוב יכנס לסבב שיפוץ חדש.

חפש ביד 2, או אפילו באתר אגורה ותוכל למצוא רכב נוסע בגרושים שתוכל לשפצו בזמנך החופשי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דבר כזה עוד לא שמעתי וראיתי.

נראה לי שזה יכול להיות בדיחת סוף שנה.

אני מקווה מאוד שאף אחד לא באמת חשב אי פעם להזמין רכב מאיביי ברצינות.

אני הזמנתי שניים, זה נחשב ?

ובנימה רצינית , לא ניתן לייבא רכב במצב גרוטאה לחלקים. הרכב חייב להיות לפחות במצב 5 (רכב במצב מוזיאוני הוא ברמה 1 , רכב לגריטה הוא במצב 6 )

וקח בחשבון שצריך לשלם מס גם על ההובלה. במידה ותמצא גרוטאה ב 1000$ שתביא מארה"ב יטפס המחיר לאזור 25-30K שח בארץ. בגלל כל ההוצאות הנלוות

בנוסף כנראה שתאלץ לשכנע את המכס שהרכב עלה לך כל כך בזול.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ניתן? לפי השמועה כן (:lol:)

כלכלי? ממש לא.

כדאי? תלוי, במצב שלך עושה רושם שעדיף לקנות גרוטאה זולה כאן בארץ.

עריכה:

אושריקו, יצאת חומוס:wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...