Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אם מישהו יכול לעזור לי כאן אשמח לתשובה לגביי מק"ט או גודל מדוייק של מזרק דלק לפורד פוקוס דור ראשון (01-05) מנוע 2.0 סוג מנוע FDDF אני דיי תקוע לגביי הנושא ואין מאיפה לקנות חלקים כאלה משומשים.

תודה לעוזרים

8)
פורסם

היו לי חשדות בו בעבר כיוון שנטע להיות מוצף דלק היום דולקת נורת מנוע לפי בדיקה יש בעיה עקב כמות דלק שמוזרקת למנוע הרכב רועד בעמידה ולפעמים בנסיעה ומתאפיין בחוסר סחיבה, אתחיל בהחלפת מסנן דלק ומשם נראה מה יהיה.

תודה על התגובה עזרת לי מאוד

8)
פורסם

אם המזרק דולף לפי דעתי יהיה עשן שחור בכל מקרה אתה יכול לפרק אותו ולבדוק אותו בלחץ

אם תרשום את הקוד תקלה אני יוכל אולי לבדוק מה הוא אומר

פורסם (נערך)

p0171 קוד התקלה

מצאתי סרטון אנסה מה שהוא מציע אולי גם אצלי יש אותה בעיה

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם

יש לך כנראה כניסת אוויר אחרי החישן maf תבדוק קודם כל את שני הצינורות ואקום מאחורי הסעפת יניקה תנסה לאטום את הכניסה ותראה עם הכל מסתדר

בכל מקרה לפי הקוד יש יותר אוויר מדלק (עני) ולא יותר דלק מאוויר(עשיר) אז מזרק זה כנראה לא יהיה

פורסם

עדכון אכן זאת התקלה בדיוק כמו בסרטון צינור הוואקום היה קרוע קצת זמנית עטפתי באיזולירבנד ואיפסתי את התקלה נורת המנוע נכבתה והמנוע עובד סדיר ללא גמגומים יום ראשון אגש לקנות חדש.

תודה.

8)
פורסם

גם אני ראיתי את הסרטון הזה אבל זה לא אותו מנוע אצלהם זה הזרקה חד נקודתית

תחליף כבר את שני צינורות הואקום אחד הולך לוסת דלק השני הולך לשסתום למיחזור אדי דלק

• תוכן חדש...