Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 180k ניסאן נוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במוסך "הוד אל רום" בעכו לטיפול 180k.

אני רוצה לציין לטובה את היחס של המכונאי שהסכים לסבול נודניק כמוני ליד הרכב.

בשביל להחליף את הפלגים היה צריך לפרק את כל סעפת היניקה, לקחתי את הסעפת המפורקת וניקיתי ממנה את הפיח להפתעתי לא היה הרבה פיח.

המכונאי אמר שאין משמעות לניקוי הסעפת ויותר חשוב לנקות את בית המצערת והפרפר , אמר ועשה. ניקה את בית המצערת עם ספריי ניקוי, וגם חיבר למחשב ועשה "לימוד מצערת מחדש"

כמובן שנתתי לו טיפ יפה על זה.

עכשיו שאלה, שמתי לב שבטיפול מוסכים אוהבים להבריק את חלקי הפלסטיק והגומי של המנוע בעזרת לחץ אויר וספריי שמן, האם זה לא פוגע בחלקי הפלסטיק והגומי?

פורסם

הוא פירק את המצערת והפרפר ''על השולחן'' או השפריץ ככה?

זה ספריי מיוחד. עם הוא שם לך ספריי שמן זה לא טוב בכלל.

מוסכים עושים את זה להרגשה טובה, סתם מרססים קצת שיראה מבריק, זה לא ניקוי יסודי זה לפוזה.

פורסם

הוא פירק את היחידה מהסעפת, אבל לא פירק אותה על השולחן לגורמים.

לגבי הספרי אני לא בטוח שהוא יעודי למצערת, אבל הוא ניגב את הבית מצערת עם נייר סופג לאחר שניקה אותה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה שהוא עשה זה מספיק ודי. ולא צריף לנקות מצערת כזאת יותר ואין שום צורך לפרק אותה מהרכב או לחלקיקים, מה שאגב לא בר ביצוע.

הכי חשוב זה שהוא עשה לימוד סרק אחרי הניקוי עם סורק מקורי.

• תוכן חדש...