Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי אותו סיפור, על צמיגי YOKOHAMA מיום הרכישה עשה לי את זה, מאבד אוויר אחרי שבוע ברמה של 4PSI (מנפח באותנ תחנת דלק) וצמיגים של GREMAX מאבדים לי רק 1PSI בתקופה של חודש וחצי.

לא ידעתי מה הבעיה, אך בדיעבד התברר לי שצמיגי ה YOKOHAMA הזה הם זבל של דבר, וכבר עכשיו שנה ו-8 חודשים אחרי הרכישה הם נסדקו בדפנות מה שמחייב אותי להחליף אותם למען ביטחוני האישי ושל משפחתי. (כמובן שהאחריות מאשימה אותי בנהיגה "פרועה").

בכל מקרה, זה תלוי בנסועה שלך ובכמה מהלומות אתה נתקל בדרך, והיום יש בכל מעבר חצייה באמפר, במיוחד בראשון לציון :evil:

פורסם (נערך)
אני לא הייתי סומך על מדיד אלקטרוני ב-3.5$ :roll:

אני קניתי אחד בסגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/Truck-Auto-Vehicle-Car-Tyre-Tire-Air-Pressure-Gauge-0-100PSI-Tester-Dial-Meter-/200833174610?hash=item2ec2970c52:m:m50QNkm4zmY9uHejj1hB_FQ&vxp=mtr

עובד מעולה. עכשיו אי אפשר לדעת באמת עד כמה הם מדוייקים אלא אם כן אתה משווה מול מקור לחץ מאוד מאוד מדוייק (לא תמצא כזה בשום תחנת דלק) אבל לפחות אתה יכול למדוד את הלחץ בצמיגים בצורה עקבית, כלומר לבטל את השוני בין תחנות דלק שונים.

אז תקנה מדיד ב100 דולר:)

בדקתי אותו מול כמה תחנות דלק בכל מיני מצבים והוא עבד מדוייק.

אושריקו, מדליקים אותו על מצב psi, מכניסים לוינטיל וזהו.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
ם
פורסם (נערך)
אני לא הייתי סומך על מדיד אלקטרוני ב-3.5$ :roll:

אני כן. הדיוק של מדיד אישי מקורו בפשטות המנגנון (המכני במקרה של המדיד שלי) ובמדידה בטווח לחצים מצומצם יותר: שלי לא עובר חמשים PSIG.

דווקא המדיד שאתה הצעת מודד בטווח לחצים גדול יחסית כי הוא מיועד לטנדרים וגם מדיד שעון (ומדיד אלקטרוני), חרף דיוקם, עשויים לצאת מכיול על נקלה בבלי דעת בעליהם עקב טלטול או נפילה.

למרות שיש לי מספר רב של מדידים, אני מעדיף את ה"עט" הפשוט. גם במבחנים השוואתיים שראיתי, דווקא מדידי עט התבררו כמדויקים יותר ממדידים שעוניים ואלקטרוניים משוכללים.

לגבי יתרונות: למדיד האישי יש יתרונות שלא יסולאו בפז ולכן המלצתי עליו. מעבר למדידית לחץ עקבית, ניתן בעזרתו:

לבדוק לחץ קר, ואז בתחנה לדעת בדיוק כמה הלחץ בצמיג עלה וכמה צריך לנפח בו.

במקרה של ניפוח יתר ניתן להוציא אוויר בתנאים ביתיים אחרי שהצמיג התקרר.

לבדוק לעתים מזומנות, כי מדידת הלחץ הופכת לעניין קל וזמין בהרבה.

לוודא שהמשאבה (גם אם מנפחים באותה אחת בקביעות) אינה מזייפת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...