Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לעונים.

אני מתלבט לגבי רכישת פיאט מולטיפלה JTD, שנת 2001, יד שניה מפרטי (כולל ראשונה), שמורה, 200000 ק"מ (!). הרכב טופל במוסך מורשה.

שאלותי הם:

1. חוות דעת על אמינות הרכב (כולל מע' חשמל), אחזקה וצריכת הדלק שלו.

2. מה צריכה להיות השפעת הק"מ הגבוה על המחיר ועל אמינות הרכב, כולל אורך חיי המנוע.

3. בבדיקה נוכחתי לראות, כי בכל טיפול 20K הוחלף מסנן אוויר מזגן. רכיב זה יקר מאוד (210 ש"ח לפני). האם אכן הכרחי להחליף רכיב זה כל 20K ק"מ?

4. האם בשנה זו הרכב עם מנוע 105 או 110 כ"ס?

תודה,

--ארנון.

פורסם

1. נחשב אמין יחסית לפיאט, צריכת דלק היא מאוד תלוית-נהג, אך המולטיפלה תצליח ברוב התנאים להשיג לפחות 15 ק"מ לליטר.

2. 200K ק"מ אומרים שהמנוע כבר הפך צד. מאוד-מאוד תלוי איזה יחס קיבל: אם הטיפולים בוצעו בזמן וכיאות (מוסך מורשה זו התחלה טובה, אבל המולטיפלה סובלת מטיפולים לא זולים, כולל החלפת רצועת טיימינג באלפי שקלים, והשאלה היא אם הבעלים הקפיד כל כל מה שצריך) ישיג לפחות עוד 100 אלף.

3. לא מכיר את הוראות היצרן, אבל זה לא בלתי סביר.

4. 105 כוח סוס

פורסם

יש לי פיאט דובלו, מבחינה מכנית זהה למולטיפלה.

הרכב אמין מאוד. אישתי עושה עליו 1:18. אני עם הרגל הכבדה שלי והאהבה לטורים, עושה 1:16.

לא ידוע לי על העניין של פילטר מזגן אבל טלפון לכל מוסך מורשה יפתור לך את הבעיה.

טיפול מתבצעה כל 20,000 ק"מ. אם אין הפטעות מיותרות טיפול יעלה במוסך המרכזי כ 700 ש"ח.

במוסך מורשה יעלה כ 450-500. טיימינג עשיתי לפני שבוע ותקשיב טוב.... במוסך המרכזי קיבלתי הצעת מחיר של 1600 ש"ח על הטיימינג+2 מותחנים+ 2 מיסבי מותחן. תיקנתי את זה במוסך מורשה (ולא איזה מוסך חצר עלוב) ויצאתי עם 780 ש"ח כולל מעמ ועבודה. גנבים המרכזיים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...