Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלי אקספרס- המלצות ל11.11?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד סקפטי. כבר בפולניה הייתי סקפטי. זה לא שיש לי משהו נגד עליאקספרס. להפך, אני לקוח מועדף שם. רק ממליץ לכולם לבדוק מחירים באיביי לפני שמתלהבים ממחירי 11.11.

אגב, נותר גם לראות אם אצליח להזמין את הנורות במחיר הנ"ל או שהמלאי "יסתיים" בשנייה שמכירת 11.11 תפתח.

:turn-l:
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מאוד סקפטי. כבר בפולניה הייתי סקפטי. זה לא שיש לי משהו נגד עליאקספרס. להפך, אני לקוח מועדף שם. רק ממליץ לכולם לבדוק מחירים באיביי לפני שמתלהבים ממחירי 11.11.

אגב, נותר גם לראות אם אצליח להזמין את הנורות במחיר הנ"ל או שהמלאי "יסתיים" בשנייה שמכירת 11.11 תפתח.

לפי המשפט האחרון שלך אתה סופר פולני אפילו יותר מכל משפחתי ילידת פולין שגם הם בעלי נטיות סקפטיות מובהקות.

אגב אני מקווה שאתה לא מתכוון לחסל את כל המלאי כי אני צריך 20 נורות לעצמי.

מזל שלא נתתי לך את הלינק לתחתונים שאני קונה כי אחריך היה קופא לי התחת...

פורסם

מניסיון אישי של השנה שעברה מדובר על לא פחות מחירטוט.

המחירים היו מחירים רגילים לחלוטין, האתר היה איטי בטירוף ונתקע כל הזמן.

בנוסף לפני שמאשימים את דואר ישראל למוכר לקח 3 שבועות רק לשלוח(!) את החבילה שלי.

אני אוותר על ה 11.11 ואחכה לבלאק פריידי

פורסם

Bluedio HT Wireless Bluetooth 4.1 Stereo Headphones

באיביי נמכרות במחיר רגיל של 28$ בממוצע.

באלי אקספרס מחיר מבצע 19.99$

80₪ ויש לי אחלה אוזניות אלחוטית.

http://www.aliexpress.com/item/Bluedio-HT-shooting-Brake-Wireless-Bluetooth-4-1-Stereo-Headphones-built-in-Mic-handsfree-for-calls/32302419919.html

c751e5c62e3547995f7a3f51f652a68e.jpg

פורסם

הם כבר 4 שעות בתוך ה-11.11, אבל המכירות ב-Aliexpress לדוגמה, מתחילות בשעה 10 בבוקר שלנו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...