Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ביום הזה הרבה מאוד מבצעים באתרים הסינים, יש מוכר שאני מאוד אוהב וכבר קניתי ממנו כמה וכמה מוצרים, הוא יצא בהחנות רציניות לקראת היום הזה, ממליץ בחום על הכפפה שלו.

בנוסף, הזמנתי גם מגבות כאלו, ואני מאוד מרוצה, מי שקצר בכסף יכול לייבש עם 2 כאלה רכב שם, למרות שלדעתי עדיף להשתמש בהן לבאפינג.

5 כפפות מעולות לשטיפה.

מגבת איכותית 2 סוגי סיבים.

מגבות לשמשות.

פלסטלינה בכמות גדולה.

ארגונית לתא מטען.

פורסם

המגבות נראות איכותיות. לא שחסרים לי מטליות (מגירה מלאה בחדשות)

הבעיה שאנחנו אף פעם לא עומדים בפיתוי להזמין עוד.

פורסם

הכפפות והפלסטלינה ממש זולות. הבעיה זה הכמות שצריך להזמין. אם מישהו רוצה להשתתף שלחו לי בפרטי ואזמין.

לגבי המגבת צריך לחשוב. לפי ה-GSM היא ממקומת באמצע בין המגבות הטובות ליבוש/באפינג (1000-1100) לבין מתליות רגילות של 500-600 GSM.

פורסם

נראה כמו משהו גנרי, ורגיל, מהתגובות שם מסתמן כי הוא סך הכל בסדר , כאשר לא ידוע כמה זמן הוא מחזיק.

גם לפי איך שהוא יכול להגיע (תמונה למטה) לא מעודד כלל.

למה לנסות בכלל כשיש את פוסו?

פורסם

פשוט כי זה עולה חצי ממנו והוא מאוד מזכיר אותו באריזה, חשבתי שזה כמוהו רק שמשווק לקהל הסיני אז בגלל זה המחיר זול, מה גם שזה קרנובה ופוסו סינטטי, כלומר לא מתאים למרוח אותו מעל אוטם. לא נורא, כבר הזמנתי פוסו ממילא.

פורסם

הכל על פוסו.

אמנם עולה פחות (חצי בעצם) אבל הפוסו יפני, ממלא שריטות,בעל בידינג ושיטינג מטורף! ,יש מלא מידע מאנשים שניסו ומחזיק הרבה זמן.

לעומת החומר הסיני שלא ידוע עליו כלום.

התרשמות :http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=328751&page=79

אבל אתה יכול לנסות גם את הסיני, במחיר הזה ולספר לנו איך הוא:roll:

פורסם

את האמת שהימי מבצע האלה של הסינים תמיד גורמים לי אנטי.. הם פשוט מעלים את המחירים בטירוף שבוע לפני ואז נותנים איזה הנחה פיקטיבית ועדיין המחיר של המוצר יותר יקר מהמחיר הראשוני..

לצורך המחשה, את המגבת שהמלצת עליה, שאני אישית משתמש בה לבאפינג, קניתי לפני כמה חודשים ועוד כמה דברים..

Screenshot_2015-11-09-22-55-44.jpg

מה שכן אני ממליץ על המוכר ועל המגבות לחלונות, קצת קשה לעבוד איתן אבל זה מנקה את החלונות מעולה!.

בנוסף הכחולות מהתמונה מעולות לדעתי לייבוש גלגלים וגאנטים. והמוכר אחלה בנאדם, המגבת לחלון ביקשתי ממנו שימכור לי אחת והוא אמר לי שלחתי לך אותה מתנה.

פורסם

ערן אתה צודק, אבל כן יש מציאות לפעמיים, יש ליום הזה הרבה חסרונות, גם כל מה שתזמין כנראה יתעכב בדואר הרבה זמן.. לדוגמא המגבת הצהובה, יורדת ל4$, זה מחיר טוב מאוד למגבת ברמתה.

התופעה הזו מתרחשת גם בארץ, הדוגמא הכי טובה היא סופר פארם לדוגמא.

לגבי הכחולה, קניתי אותה גם והיא מעולה! במקרים קשים אפילו ייבשתי עם 2 כאלו רכב שלם חח, בהחלט כדאי לגאנטים או לתחתית הרכב.

איך המברשת שקנית שם ?

פורסם

בנוסף, למי שרוכש דרך אפליקציה לנייד של אליאקספרס יש עוד הנחה מובנית.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...