Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מזדה לנטיס 98 בזמן עמידה הרכב מגמגם ברמה שכאילו הרכב עומד להתכבות

החלפתי פלאגים וחוטי הצתה והעדין לא עוזר ומצאתי שהצינור אוויר שמגיע מהפילטר קרועה אם זה משהו שגם יכול השפיע ?

תודה

פורסם

צריך לאבחן נכון את סוג הגימגום שאתה מתאר. ייתכן וקיימת בעיית הצתה של אחד הסלילים, תיתכן בעיית וואקום ותיתכן מצערת מלוכלכלת. צריך לראות באיזה גימגום בדיוק מדובר ולערוך את סידרת הבדיקות המתאימה.

פורסם

,מה שאני יכול להגיד זה שלפני שהחלפתי את חוטי הצתה שלפתי כול אחד מהם בשביל לראות את תגובת המנוע ובחוט הרביעי המנוע לא הגביה לכן החלפתי חוטים ואחרי שהחלפתי חוטים עדין המנוע לא הגיב האם יש אפשרות שהמפלג מזייף?

פורסם

בהחלט יתכן והבעיה במפלג שידוע כבעייתי ברכב הזה.

נסה להחליף רוטור למפלג(רק מקורי!) יתכן וזה יפתור את הבעיה, בדוק גם את מצב המכסה מפלג אם יש צורך החלף גם אותו.

אם הבעיה לא תפתר תחפש מפלג תקין בפירוקיה או רכוש אחד משופץ.

לא לפני שתאבחן את הבעיה בדיוק.

צינור יניקת האוויר בהחלט משפיע.

האם כאשר אתה מנתק את החוט של צילינדר 4 יש בו ניצוץ? אם כן אז בדוק את מצב הפלאג תצלם ותעלה של צילינדר 4.

ותבדוק קומפרסיה בצילנדר 4

פורסם

אוקי עשיתי בדיקת קומפרסיה וצילדר 4 יצא נמוך

כמו שהבנתי מהבחור שעשה לי את הבדיקה זה רינגים חשוב לציין שהרכב מוציא ישן לבן אז מפה אני מבין שצריך להחליף רינגים והאוטו אמור לעבור טסט בינואר אלה אם כן יש עוד אופציות

• תוכן חדש...