Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פונטו ספייס 03

לאחרונה כשאני בודק שמן המדיד יוצא רטוב כולו מהידית האדומה עד הקצה.

מילאתי שמן לפני חודש בערך, כנראה שמלאתי יותר מידי כי אני ממלא לפי העין.

למה זה קורה ומה זה אומר?

תמונות:

לפני

20151103_061024~2.jpg

אחרי

20151103_061131~2.jpg

פורסם

לא ממלאים לפי העין. יש כמות מסויימת וידועה שיכולה להכנס (אם ממלאים כמות מלאה לאחר החלפה), או לפי המדיד (גם בהשלמת חוסרים).

עודף שמן יכול לגרום לנזקים לא פחות מחוסר שמן.

העמד הרכב במיידית ונסה לשאוב את יתרת השמן עם מזרק וצינורית שמחוברת אליו.

עריכה - זה קורה גם במדידה לפני הנעה ראשונה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

זה נראה כאילו יש לו בעיה אחרת ולא שיש יותר מדי שמן, אם באמת היה לו שמן כמו שהמדיד מסמן נראה לי היה מתפוצצים לו כל האטמים ויש מצב גם למנוע עצמו מהלחץ שהיה נוצר לו שם.

פורסם
לא ממלאים לפי העין. יש כמות מסויימת וידועה שיכולה להכנס (אם ממלאים כמות מלאה לאחר החלפה), או לפי המדיד (גם בהשלמת חוסרים).

עודף שמן יכול לגרום לנזקים לא פחות מחוסר שמן.

העמד הרכב במיידית ונסה לשאוב את יתרת השמן עם מזרק וצינורית שמחוברת אליו.

עריכה - זה קורה גם במדידה לפני הנעה ראשונה ?

בדיוק עכשיו בדקתי ולפני הנעה זה יוצא רגיל, יש שם רבע מתוך מתוך הקצה הזה(אין סימוני מקס/מינ אז אני לא יודע איפה הסוף)

אחרי שהנעתי המצב חזר לקדמותו כמו בתמונות

פורסם

מה הכוונה ממלא לפי עין? על מה אתה מסתכל? מה המדד?

כמו שאמר דוד שמן בודקים אך ורק על מנוע כבוי, כ5 דקות לאחר כיבוי.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה לכולכם אני לומד הרבה

אני מבין שזה קורה בגלל שבדקצי בזמן הנעה

ולגבי מילוי אני צריך איזה כוס כלשהי או למלאות קצת לבדוק ולחזור שוב על הפעולה?

פורסם

יש לך על המדיד למטה פס תחתון ופס עליון ובניהם סימוני איקסים. בין הסימון התחתון לעליון זה ליטר אז תראה כבר במהלך המילוי. כל פעם תוציא , תבדוק ותשלים אם חסר.

פורסם
יש לך על המדיד למטה פס תחתון ופס עליון ובניהם סימוני איקסים. בין הסימון התחתון לעליון זה ליטר אז תראה כבר במהלך המילוי. כל פעם תוציא , תבדוק ותשלים אם חסר.

אחלה נשמה תודה רבה לכם

• תוכן חדש...