Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מסוכן לנסוע להילטון טאבה בימים אלו?

tamirh
שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תחשוש מהקזינו לא מהמצב. בדר''כ מפסידים שם.

עזבו אותכם שטויות תסעו לאירופה זה לא כזה יקר נניח רומניה או בולגריה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת הקזינו אני פחות חושש, אם אלך אבוא עם סכום שקבעתי מראש.

מעניין אותי רק מבחינה בטיחותית.

תלך, תפסיד את הכסף, ותחזור.

אין לך מה לחשוש. אתה עובר את הגבול פונה שמאלה ותוך דקה ברגל אתה שם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"לא" מסוכן בכלל. בסה"כ יש שם דאעש. יש אל-קאידה.

ואם לא מובן - נאמר בציניות.

ראה אזהרת מסע של המטה ללוחמה בטרור.

http://www.nsc.gov.il/he/Travel-Warnings/Pages/Egypt_Sinai.aspx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהתחשב במספר הפיגועים שהיו שם לעומת אלה שהיו כאן, הסטטיסטיקה נוטה באופן מובהק לטובתם.

מצד שני, מספיק שפעם אחת הסטטיסטיקה תדלג עליך.

מי שמכיר אותי היטב יודע שאין הרבה מקומות בארץ או בעולם שאני מעדיף להימנע מלהגיע אליהם. אני מטבעי הרפתקן, אבל מאז שמובארכ כבר לא, סיני מבחינתי - עם כל הצער שבדבר - פשוט מחוץ לתחום.

אולי אני דפוק אבל עדיין אני דפוק שמעדיף לחיות מאשר להתאבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם הנסיעה עד לשם בכבישי הארץ מסוכנת, תשתית כבישים לקויה, עומס, נהגים לא שומרי חוק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם הנסיעה עד לשם בכבישי הארץ מסוכנת, תשתית כבישים לקויה, עומס, נהגים לא שומרי חוק.

קח אוטובוס מתחנה מרכזית ת"א עד לתחנה מרכזית אילת ובתחנה מרכזית אילת תקח קו 15 .... או אם יש לך את הפרוטה בכיס תיקח טיסה לאילת ומשם קו 15 או מונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...