Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נרטבתי בגשם או: מחפש ביגוד אטום לחורף

neon turtle
שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי!

מחפש ביגוד אטום לחורף לעבודה:

העבודה היא אילוף\הליכה עם כלבים. אופי העבודה הוא הליכה מרובה ומצריכה כמה שיותר גמישות.

אני צריך נעלי ספורט אטומות

מכנסיים נוחים ואטומים עדיף עם ריבוי כיסים

מעיל עם כובע\רק כובע אטום\ חרמונית(?)\

כפפות אטומות

גרביים אטומות(אצטרך אם יש נעליים?)

עוד משהו ששכחתי?יש לי כובע וצעיף.

אשמח להמלצות על דברים ספציפיים ומקומות זולים(עדיף לי להזמין מאיביי מבלי למדוד?שווה לקחת סיכון?)

תודה!!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא כמה זמן אתה צריך ללכת בגשם , ובאיזה עוצמה.

בחנות שמוכרת ציוד רכיבה לאופנועים תוכל למצוא את כל מה שהגדרת כאן , זול זה לא יהיה , אטום - בוודאות.

רכבתי בחול 8 שעות בגשם שוטף עם ציוד רכיבה מתאים , לאחר 8 שעות הורדתי את השכבה העליונה והייתי יבש לגמרי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיטה הזולה (ופחות אסטטית):

מגפיים גבוהים + חליפת סערה מגומי - תראה כמו אלו שנכנסים לעבוד בביוב אבל תישאר יבש...

אגב גם נעלי עבודה זולות יחסית אטומות. כמובן שזה לא מתאים לשהיה ארוכה במים עמוקים אבל להליכה ביום גשום בהחלט מספיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצתרף להמלצה על חליפת סערה שמיועדת לרכיבה.

ביליתי 4 חורפים על אופנוע, חליפת סערה טובה תשאיר אותך יבש לחלוטין בגשם שוטף במהירויות לא חוקיות, על אחת כמה וכמה בהליכה

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ציוד רכיבה לאופנועים לא מיועד לתנועה, ותמצא את עצמך מתבשל מבפנים מהר מאוד.

נסה ציוד של שלג מחו"ל.

ציוד של אופנוע שמיועד לטמפרטורות רגילות יהיה חם מדי וציוד לשלג יהיה טוב ?

בחליפת הסערה שלי לאופנוע יש שכבה פנימית של חימום ושכבה חיצונית של ניילון אטומה , אפשר ללבוש רק את החיצונית

ואפשר בהחלט להתהלך איתה מספר שעות. (עשיתי את זה במילואים בעבר שהיה קר ולא סיפקו חרמוניות )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הבנתי, חלפ"ס יעזור, מה עם השאר?היכן קונים והיכן הכי זול?

נעליים מאוד חשובות לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנעליים ספציפית חשובות לך? כי אם כן אז זה עסק יקר.

אם העיקר בשבילך זה להשאיר כפות רגליים יבשות, אז ניתן לקנות גרביים אטומות למים בחנויות מטיילים (או להזמין באי ביי).

הגרביים האלה אטומות לחלוטין וכף הרגל שלך תישאר יבשה גם אם תעמוד בתוך שלולית עם גרביים בלבד

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר קישור לגרביים האלו?

ומה קורה איתם בהליכה בתנאי קור אבל ללא גשם?

ובגדול האם הגרביים יהיו טובות לחירניק שצפוי לאימון חורף?

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש רק 2 זוגות שקניתי בארץ (חנות למטיילים ליד מרכז ביג החדש בפרדס חנה אם זה עוזר לך). את הזוגות הבאים אזמין מאי ביי אך עוד לא יצא לי, כך שלהמליץ על מוכר ספציפי מניסיון אני לא יכול.

אלו גרביים שמיועדות לסקי / טרקים כך שהליכה בקור/ לחות/ רטיבות לא מורגשת.

עם זאת, לא הייתי ממליץ לחירניק כיוון שהן יקרות (מעל ה100 שקלים לזוג). בתור חירניק שיתאמן ויזיע הרבה אתה זקוק לכמות גדולה של גרביים להחלפה ולהשקיע הרבה כסף בזוג אחד נשמע לי כמו בזבוז. תעשה מה שכולם עושים- שיהיו לך כמה שיותר זוגות גרביים בכל זמן נתון. קר? שים עוד זוג. אתה מצפה לסשן עצבני של זחילות בבוץ ושלוליות? שים שקית על הרגל ואז תכניס לנעל.

בכל מקרה:

זה הסגנון

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

tאקנה גרביים, אך נעליים ספציפית חשובות לי, ללא קשר לגשם אני חושב להחליף נעליים,שלי כבר מצריכות החלפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש זוג מקולומביה שמשרת אותי כבר שנה בתנאי שמש/ מים/ הליכות בטבע ומילואים ועדיין נראות כמו ביום שנרכשו. גם עמידות בפני מים.

אלו הנעליים המדוברות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יתאים לי גם להליכה מרובה?תודה!עכשיו אני יוצא לקנות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדריך פסיכומטרי ועומד כל פעם 6 שעות ברצף ואין לי בעייה.

בנוסף, שרדתי בקלות שבוע וחצי במדריד עם ממוצע של 21.7 ק"מ ביום לפי הפדומטר שיש לי בפלאפון.

אותו דבר גם לפני שנה כשהייתי בפראג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://outline.co.il/

אין לי נסיון איתם וגם אין לי מניות שם אבל הבגדים נראים שיחזיקו מעמד ולא תראה כמו אלו שעומדים להיכנס לביוב ...

בכול זאת תצטרך להראות מעט ייצוגי לדעתי.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...