Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס לא מניע

ms-dos
שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום,

במשך בערך שבוע הרכב "השתנק" כל פעם שהנעתי ולעיתים גם התקשה להניע. זה לא היה טרטור של הסטרטר אלא כאילו הוא נחנק. לטפשותי לא מצאתי זמן להגיע למוסך- ועכשיו הוא לא מניע בכלל.

חבר אמר לי שאולי מסנן האוויר נסתם, ואפשר גם לבד לנקות אותו. הרכב לא עשה בעיות במהלך הנסיעה.

יכול להיות שהמצבר מת, אבל לא היו בעיות חשמליות כלשהן באוטו. גם עכשיו האורות, הרדיו והמזגן עובדים. האוטו נסע אתמול 5 דקות בבוקר ובלילה הפסיק להניע.

הרכב פורד פוקוס דגם 2009.

איפה לדעתכם נמצאת הבעיה? איך לפתור?

תודה

עריכה אחרונה על ידי ms-dos
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדמה לי שבדגם הזה יש מחלה של חדירת מים לבית מכסה השסתומים - הם לא מתנקזים וגורמים לרטיבות של הפלאגים.

תפרק את כבלי ההצתה ותציץ פנימה

פוקוס 2002 2.0 אוט'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההודעה transmission malfunction אומרת בעצם שיש בעיה כלשהי בגיר.. צריך לחבר סורק כדי לבדוק מה בדיוק גורם לכך, גרור את הרכב למוסך עם סורק.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לבדוק שלא נכנסו מים למנוע מהגשם. יש דגמים שאם לא מחליפים לגומי הנכון שאוטם (בגלל שהם נמצאים בדיוק מעל המנוע) אז המים נכנסים למנוע וגורמים לו להשתנק ולא לסחוב.

קרה לי פעם אחת - בפורד רצו בעבר 300 שקל על כל גומי כזה. השקעתי 10 ש"ח בסיליקון ועיצבתי יפה מסביב לגומיות ובדקתי ואפילו לא טיפה.

עדיף לך לבדוק אם יש בפלאגים מים זה הסיבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם נכנס מים אז נדלק מנורה בקרת מנוע כך סמרטוט תכניס לשם והוא יספוג את המים ואחרי זה לחץ אוויר .ו ולא נדלקת אזהרת גיר .לי נראה שזה יותר לכיוון לוח שעונים יש לך עוד אזהרות רשומות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...