Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעתכם על גולן טלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבצע עכשיו שקורץ,

פעם הייתי רשום אצלהם ואיכות השיחה הייתה לא משהו בכלל, היו פעמים שהתקשרו אלי ולא קיבלתי שיחות והייתה פעם אחת נפילת תקשורת ולא היה אינטרנט במשך כמעט יום שלם, האם היום הם יציבים יותר?

פורסם

כעת כשגולן כבר אינם מערבים את התשתית העצמאית שלהם (למיטב ידיעתי, גולן כעת רוכבת במאת האחוזים ע"ג סלקום), השמועות מספרות שהמצב השתפר. התניידתי וחזרתי אליהם כבר שלוש פעמים - כל אלו נחלו אכזבה מבחינת יציבות הרשת וביצועי הגלישה. לא רואה טעם לנסיון נוסף.

פורסם

היום התשתית של הוט ושל פרטנר משולבות, ושתיהן מצויינות. יש לי שני קוים בהוט ושלושה ב-012 שזה פרטנר והכיסוי מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בגולן עם 2 קווים, מאד מרוצה. קשה להאמין שהם הצליחו להוריד את המחירים לרמה של היום וגם לתת שירות טוב.

אין לי הפתעות בחשבון בסוף החודש, הכל מתקתק כמו שעון.

כשהייתה חריגה בתשלום בסימן שאלה היא התבררה בגלל שימוש ייתר של אשתי באינטרנט, הנציג ענה בטלפון בזמן סביר, היה סבלני אפילו ייתר על המידה (התחיל לחשב את כל השיחות וזמני הגלישה עם מחשבון כדי לוודא שאין טעות) אני עצרתי אותו והעברתי את אשתי למסלול מתאים יותר למכורי וואטסאפ.

אני עוד לא שכחתי מה היה כאן לפני גולן ואת המרורים שהאכילו אותי בסלקום ואחר כך באורנג'

פורסם

אני ואישתי בגולן, לצערי המכשיר שלי (נוט 3) קולט רק תדרי דור 3.

יש להם עליות וירידות מבחינת מהירות האינטרנט, יש מקומות שבהם האינטרנט זוחל שזה לא להאמין למרות שהקליטה מלאה.

סה"כ סבירים.

פורסם

לא יכול לתת חוות דעת לגבי הקליטה, ברחתי מהם אחרי שבועיים עקב שירות לקוחות מהגרועים ביותר שקיבלתי אי פעם.

פורסם

אני כמעט שנה בגולן, עם 4 קוים. הקליטה בסדר, איכות השיחה בסדר.

אינטרנט סביר, ב012 הרגשתי שהאינטרנט (בעיקר הפינג) מהיר יותר

יום טוב גם לך

פורסם
לא יכול לתת חוות דעת לגבי הקליטה, ברחתי מהם אחרי שבועיים עקב שירות לקוחות מהגרועים ביותר שקיבלתי אי פעם.

בכל פעם שאני נזקק לשירות לקוחות בסלולר, אני פשוט מתנייד לחברה אחרת.

חוסך זמן ועצבים.

פורסם

שים לב שכשאתה מבצע שיחות יוצאות, הרשת מנתקת אותך אחרי 60 דקות של שיחה.

רוב האנשים מבצעים שיחות קצרות יותר, אבל זה פרט שכדאי לדעת.

• תוכן חדש...