Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי החוק לגבי פניית פרסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מייל שקיבלתי מקצין הרכב שלנו בחברה:

להלן מספר תקנות חדשות שנכנסו לתוקף ב- 1/1/05.

1- פניית פרסה-החוק לגבי פניית פרסה שונה מתאריך 1/1/05, יהיה מותר לבצע פניית פרסה רק במקום שבו יהיה תמרור המתיר פניה כזו,וכל התמרורים האוסרים פניית פרסה יורדו.הכוונה שהיכן שאין תמרור המתיר פניית פרסה אסור לבצע פניית פרסה.

2- רכב שנכנס לתחנת דלק יהיה חייב לכבות מנוע ובנוסף אסור יהיה לנהג לדבר בטלפון נייד או לעשן, הקנס על הוראות אלו הוא 12,000 ¤.

לגבי סעיף 1 אני בטוח שיש מספר לא מבוטל של אופנוענים שמברכים על זה!

לגבי 2, טוב, תמיד יהיה את הערס שיאפר בתוך המשאבת דלק :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אנא דבר עם קצין הרכב ושאל אותו מהיכן המידע הזה.

אני קיבלתי מייל כזה בדיוק, אבל מקורו לא מוכר לי (קצין רכב בשם דן כהן, לא ברור של איזה ארגון).

האם ייתכן שקצין הרכב שלך גם קיבל זאת במייל ופשוט העביר הלאה?

למיטב הבנתי 2 הסעיפים לא נכונים, לפחות כרגע. לגבי תחנות הדלק - ידוע שיש כוונה להוסיף תקנות כאלו, אבל אין שום זכר באתרים רשמיים (משרד הרישוי...) לתחולה עכשווית שלהן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מבין למה הם לא מפרסמים את החוק בטלויזיה!

כי אם יראה דרדסתנועה אחד שלא יודע שיש חוק חדש עושה פרסה איפה שאין תמרור האוסר על כך או מותיר על כך...מה הוא ידפוק לו דו''ח או יעיר לו ולהבא הוא ידפוק לו דו''ח?

פורסם
אני לא מבין למה הם לא מפרסמים את החוק בטלויזיה!

כי אם יראה דרדסתנועה אחד שלא יודע שיש חוק חדש עושה פרסה איפה שאין תמרור האוסר על כך או מותיר על כך...מה הוא ידפוק לו דו''ח או יעיר לו ולהבא הוא ידפוק לו דו''ח?

הם לא מפרסמים כי החוק הנ"ל לא התקבל עדיין, תקרא את הלינק שפירסמו ותבין שהמייל הנ"ל הוא שיקרי.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

לפי מיקרה דומה שקרה לי

יש תקופה של חודש של התאקלמות החוק

הדרדס של המישטרע לא יכול לתת לך דוחות בתקופת התאקלמות זו

ועד אז כבר ניראה לי הוא יקלוט את הרעיון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אנשים תתעוררו ,אין חוק חדש זו היתה טעות או הטעיה כשיהי חוק חדש ידברו על זה בחדשות..

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כבר נתנו לכם קישור שמראה כי זו מתיחה או וואטאוור.. צאו מזה.. אין שום חוק ולא קרה שום דבר..

ותאמינו לי שאתם תשימו לב לזה גם בחיים בלי קשר לרשת אם חוק כזה באמת יתקבל.

• תוכן חדש...