Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ספייר ופאלו, הבטיחו לי שעה מעניינת איתה.

לטענתם יש רק את הקאפ למכירה כחדשה.

We shall see.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך מספיק זמן, תגיע לאזור חיפה.

יש פה כבישים נהדרים וגם אלפיסט אחד שאסרו עליו להגיע לרביעי...

תהנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי המחליפה - RS עדיין לא הוצגה והשמועות מדברות על 2017 ככה שהפעם היבואן לא אשם.

לגבי 2 הגרסאות החדשות שהוצגו, לא רלוונטיות לישראל (בתכלס לא רלוונטיות בכלל).

מאיזה סוכנות אתה לוקח את הרכב?

אני נהגתי ברכב הדגמה הקודם (הצהובה) ועכשיו יש להם את הלבנה שאמורה להיות עם צמיגים במצב סביר בניגוד לקודמת.

הכי חשוב הוא לבחור מסלול טוב שתוכל להרגיש את הרכב כמו שצריך.

בנוסף, מוזמן לקרוא את מה שאני כתבתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?576673-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-RS-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-RS

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם זכרוני אינו מטעני , אתה סובל מבעיות גב.

רנו CUP לא ה CUP of tea שלך:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן לצהובה - כנראה כשהצמיגים עדיין במצב סביר. שים לב לאיכות הנסיעה המנהלתית (רמז: זה גרוע, השאלה האם זה גרוע מידי עבורך) ולעובדה שגג הזכוכית אינו נפתח. כמו כן - שב במושב האחורי. עד כמה שהאיכות מלפנים לא מדהימה, משטחי הפלסטיקה הפשוטה מאחור ממש מבאסים אם אתה הולך לשכן שם ילדים ביום יום. ואגב - מנסיעה לא ממש מנהלתית בנס הרים - הרכב פשוט מעולה מבחינה דינאמית, ולגמרי מתעלה על החסרונות. הבעיה העיקרית שלי היא שבשנת 2015, לשלם כזה סכום על רכב שבבסיסו הוא כל כך 2009 הוא לגמרי deal breaker. מילא אם היו זורקים לחבילה את מתלי האולינס, מפלט האקרפוביץ ואת ה-RS Monitor 2.0 הציבעוני, אבל הדבר היחיד שהתווסף בשנה האחרונה הם גלגלי 19" (מיותר), מנגנון stop-start (לא ממש שיקול...) מושבי ריקארו (מעולים) ומצד שני אין יותר קסנון (WTF?) וצלחות הבלימה אינן מחוררות\מחורצות (בעיקר עניין אסטתי, ועדיין...) וזה פשוט כבר לא מצדיק את הרכישה לדעתי...

פורסם

תודה רבה חברים.

בובי, מה שאתה אומר זה בדיוק הרציו לבדיקת הרכב.

מבחינת מחיר אני מניח שיש מקום לקווצ'.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מעבר לנסיעת המבחן יש את היום יום. משמועות... עלויות האחזקה של הרכב הזה אסטרונומיות ואם זו נקודה משמעותית כדאי לבדוק אותה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
תנסה למצוא מקום שאפשר לבדוק בו את הבלמים של הרכב. קשה לי להאמין שהם יאכזבו, ובכל זאת, לך תדע מה יכול להיות..

בדיקה מיותרת, אני יכול להגיד לך שהבלמים במגאן יוצאי דופן ורמה מעל כולם אבל אתה לא צריך לסמוך עליי, טופ גיר עשו עכשיו במגזין שלהם מבחן ענק של best hot-hatch עם כמעט 30 רכבים והמגאן בלמה הכי טוב :twisted:

Screenshot_2015-08-22-15-47-41.jpg

קודם כל שים לב שהילוך רביעי נכנס כמו שצריך. היו דיווחים שהיבואנית מנסה להסתיר את זה באמצעות סיבובי ראשון-שני-שלישי סביב הבניין :wink:

זה רכב מבחן, לא הרכב שהוא קונה, אז אם יש בעיה כזאת השאלה היחידה שרלוונטית זה אם מדובר על בעיה כללית בדגם וזה לא המצב.

משמועות... עלויות האחזקה של הרכב הזה אסטרונומיות ואם זו נקודה משמעותית כדאי לבדוק אותה.

אסטרונומיות ? :shock:

מעניין מה מקור השמועות כי אני מכיר את רוב בעלי הרכב ויכול רק להגיב במילה אחת: בולשיט.

כצפוי מסוכנות מכירה של יבואן רכב ישראלי, סוכני המכירות כמובן לא יודעים דבר על המחליפה

לגבי המחליפה - RS עדיין לא הוצגה והשמועות מדברות על 2017 ככה שהפעם היבואן לא אשם.

לגבי 2 הגרסאות החדשות שהוצגו, לא רלוונטיות לישראל (בתכלס לא רלוונטיות בכלל).

מחליפה אמיתית למגאן RS, כפי ש-In Flames ציין, תהיה רק ב-2017.

מה שהוכרז עכשיו זה סתם משחקי דגמים להחזיק את הדגם חי עד למחליפה (בעיקר קומבינציות אבזור בשוק הבריטי שרוב הפרסומים מתייחסים אליו).

בגדול לקחו את ה-275 טרופי שהיה בייצור מוגבל והפכו לדגם בשיווק רגיל אבל תכל'ס ההבדל הבסיסי הוא תוספת 10 כ"ס והכי חשוב האפשרות לבחור בתוספת אקרפוביץ ואוהלינס.

העניין הוא שהסיפור הזה לא זמין בכל השווקים, לא רק ישראל, גם בשוק גדול כמו אוסטרליה אין אפשרות להזמין את זה.

ניר

פורסם

המגאן RS זה רכב שאתה לא מדליק חיישנים כשאתה בודק אותו, בדיוק הפוך.

כשנוהגים במגאן, הרגישות שלך כלפי פלסטיקה משובחת מתעמעמת וכל מה שבא לך זה לחוות את הסיבוב הבא, את הפעם הבאה שהדוושה תהיה למטה.

הוא יצית בך את החיישנים הנכונים ויכבבה את כל השאר.

המגאן RS זה כמו הילד הרע שמאיץ בך לעשות שטויות, להשתכר, לקפוץ מהגשר, לגנוב מהמכולת ולהתעלם מכל מה ש"נכון" לעשות.

תחליט אתה אם בא לך לחיות עם הילד הזה.

פורסם

בקיצור המאהבת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בקיצור המאהבת

עם נטייה קרימינלית, גוף חטוב ודרישות בשמיים

אבל השוואה מעולה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...