Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

נזדמנה בחיקי נסיעת מבחן ברנו מגאן RS Cup המהוללת.

אני מניח שהרכב מוכר לרבים מכם, לכן אשמח לשמוע תובנות לפני הנסיעה כדי שזו תהיה מועילה יותר מבחינת התרשמות.

כצפוי מסוכנות מכירה של יבואן רכב ישראלי, סוכני המכירות כמובן לא יודעים דבר על המחליפה. מחירה של המגאן הקיימת הוא 230 אש"ח לפני מו"מ, לפני תוספות כמו צבע מטאלי, הגנות וכדומה.

תודה רבה.

נ"ב - הצלחתי למרבה הפלא להשתחל לריקליינרים, ועוד אחרי החגים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנאה שלמה! אני מניח שמעבר לטריוויאלי, לנוחות (מפתיעה לטובה) ולרעש (לטעמי נוכח מידי, בעיקר מאחור - ואני מניח שהיית צריך לקחת את הכסא הרבה אחורה :-) ).

נשיקות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מניח שלניהוג תשים לב לבד.

אם היא אופציה לרכישה, אז הייתי שם דגש על שימוש יום יומי. נוחות, נסיעה בכביש משובש/מלא באמפרים, תפעול אבזור הרכב והאם הפשרה הפרקטית היא משהו שאתה יכול לחיות אתו בתמורה לביצועים הטובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשתדל לתאם לשעה שהכבישים פנויים ולבחון אותה במקום ראוי.

חוץ מזה - מה שניקו אמר.

ניואנסים - איכות ווקאלית, מראה דשבורד, הגה, טורק-סטיר, תחושה ממוט הילוכים/קלאצ'.

ואם אתה באמת עם ממדים גדולים, כניסה ויציאה מהמושב.

מכונה מהנה מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לבדוק שפוליסות ביטוח המנהלים משולמות

ולהינות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה יש לי ביטוח חיים חדש תמורת ישן, הכל מסודר.

חברים תודה רבה נתתם לי כיוונים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קודם כל שים לב שהילוך רביעי נכנס כמו שצריך. היו דיווחים שהיבואנית מנסה להסתיר את זה באמצעות סיבובי ראשון-שני-שלישי סביב הבניין :wink:

דבר שני, וחשוב לא פחות, שים לב שהמחיר של אחת הגרסאות (לא יודע אם קאפ או לא, אבדוק מחר כשמחירון החדש יהיה נגיש לי) ירד ל-205 אלף.

לא נהגתי על האוטו, לכן אין לי משהו קונקרטי לגבי הנסיעה עצמה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שים לב שאם אתה שוכב עם אמא שלה, זה עולה כסף, כי זאת בתזונה של מכונית...

צריך כבישים אמיתיים כדי להבין עד כמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...