Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

(אני חדש בפורום, מכיר את הכללים, אבל אם עדיין אני כותב בצורה לא נכונה, אל תחסכו בהארות)

החל מאתמול אני בעלים של הרכב שתואר לעיל.

יש לי מספר שאלות טכניות שאני לא מוצא עליהם תשובה:

1. מהיכן אני משיג ספר רכב מלא ? (אין ברכב, ומהיכן שקניתי לא ידעו לומר לי למה אין, היה ספר בניסאן מיקרה שהייתה לי והוא היה מעולה, אולי זה נשמע מצחיק אבל הוא עזר לי מאוד).

2. לחצי אוויר בצמיגים במידות PSI ? (לא מצאתי מדבקה בצד הרכב היכן שהיא בד"כ).

3. שמן מנוע מומלץ יצרן? נוזל קירור מומלץ יצרן? (משתדל אף פעם לא לשחק משחקים עם הדברים הללו, אך לצערי לא מוצא בשום מקום את הפירוט הרשמי של צמד המוצרים הזה).

תודה.

פורסם (נערך)

קח את כל המידע מאוטודאטה לגבי המנוע שלך:

5FS.pdf

לחץ אוויר:

Tyre pressures _ Autodata.pdf

מיקום פילטר מזגן וניקוזי שמן למיניהם:

https://drive.google.com/file/d/0B7m0YJC0WxA8SXFqcTVhejkxQ2M/view?usp=sharing

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אהלן,

אני ממליץ על השמן הזה:

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-magnatec-5w30-c2

נוזל קירור- תקנה מקורי של פיג'ו סיטרואן שמיוצר על ידי PRO, אצל ג'אן חלפים בתל איב קניתי פעם אחרונה ב- 85+- ש''ח.

פילטר שמן: שים אך ורק מקורי.

אם איני טועה המנוע שלך מקבוצת מנועי פרינס, תשתדל לשים שמן סיננטי מלא במוסכים המורשים פעם אחרונה שבדקתי שמים

חצי סינטטי.

תרד לשיגרת טיפולים של כל 15K, אחרת אחרי זמן מה תתחיל אצלך בוצה וזה סרטן של המנועים האלו.

אחלה רכב, תהנה איתו, אתה עושה את הטיפולים לבד?

רועי

פורסם

תודה על ההפניות.

לשאלתך רועי - הבעלים הקודם שמר על שגרת 15, אז גם אני- אוטוטו טיפול 45000.

בנוסף - אני לא עושה את הטיפולים לבד אלא במוסך מורשה פיג'ו-סיטרואן... הרכב עוד באחריות יצרן, אין סיבה כרגע לא לטפל בצורה מסודרת.

תודה.

פורסם

עד כמה שידוע לי זה המנוע מקבוצת מנועי פרינס, שאחיו הגדול הוא מנועי THP, שהוא בעל טורבו.

אם יש לך שרשרת ולא רצועה וזה רוב הסיכויים זה מנוע פרינס.

אני חושב שזה גם מערכת\שם בו ה- VTI.

רועי

• תוכן חדש...