Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לא מזמן קניתי רכב, והיתה בו תושבת לטלפון Telit ישן (המפלצות הגדולות האלה שהיו מכניסים בהם את הסים הנוסף).

ניתקתי את הפלאפון (את החוט השחור הנפרד נאלצתי לחתוך עם מספריים, שכן הוא היה מולחם לגוף הטלפון), ועכשיו אני מעוניין 'להסב' את התושבת לתושבת אוניברסלית שתתמוך במגוון טלפונים, וכן לנצל את חיבורי החשמל להטעין את הטלפונים שאשים בתושבת.

IMG_20151001_112946.jpg

מישהו התנסה פעם בכזה דבר? מה אני צריך להזמין מEbay/Aliexpress?

ובכלל - למישהו יש מושג מה החיווט הזה? מה כל חוט עושה?

תודה מראש.

IMG_20151001_112918.jpg

IMG_20151001_112929.jpg

IMG_20151001_112943.jpg

פורסם

היי

בדוק עם רב מודד, בעיקרון מעניינים אותך 3 חוטים:

1. פלוס קבוע.

2. פלוס אחרי סוויץ.

3. מינוס.

אם אתה באיזור ראש העין, תקפוץ - אשמח לסייע לך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

א. תודה.

ב. אנסה לבדוק עם רב מודד שיש לי בבית רק:

1. לאן אני מחבר את הכבל השני של הרב מודד? לאדמה?

2. למה יש פלוס קבוע? הטלפון היה נדלק רק אחרי הפעלת סוויצ', זה לא אומר שהיה רק פלוס אחרי סוויצ'?

תודה!

פורסם

הדיבורית הייתה מזהה שאתה באמצע שיחה ומשתמשת בזרם הקבוע כדי למנוע את ניתוק השיחה והמשך השיחה דרך רמקול הדיבורית.

לאחר סיום השיחה הדיבורית הייתה מכבה את עצמה.

• תוכן חדש...