Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב מ וו 520 שנת 92

koriat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מאוד אוהב את הסטייל של הרכב הזה אבל לא מבין מה ההשלכות של אחזקת רכב כזה,

מצאתי מישהו שמעוניין למכור רכב כזה, הרכב עבר 190 ק"מ שנת 1992 יד 3 לא שזה כזה רלוונטי, לא עבר תאונות רציניות נראה טוב גם מבחינה חיצונית... הבן אדם דורש 13 אלף ש"ח האם המחיר סביר לדעתכם?

השאלה שלי מופנית יותר למבינים בתחום ״הרכבים הישנים״ או למי שהיה לו ניסיון עם ב מ וו ישנה

האם כדאי לי להיכנס בכלל להרפתקה הזו על כל המשתמע מכך למרות אהבתי הגדולה לרכב?

כעיקרון הרכב אמור לשמש אותי כרכב משני לנסיעות רק בתוך העיר

פורסם

לא, לא כדאי.

הוצאות אחזקה מאוד גבוהות, חלפים מאוד יקרים, בלאי גבוה (האוטו 23 שנים על הכביש, גם יפניות סופר אמינות מתפרקות בגיל הזה), והתמורה שתקבל לא גבוהה (זוהי 520, שזה מנוע הכי חלש עם רמת איבזור הכי נמוכה לדגם הזה). סטייל? אולי של סוחר סמים שכונתי.

הנה שרשור על רכב דומה (אומנו E32, אבל זה אותו עיקרון):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?255792-9-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%91-%D7%9E-%D7%95%D7%95-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-(730-E32)-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-1991

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה לנו כזו, ייבוא אישי מגרמניה עם גיר ידני לפני 15 שנה!

גם אז כשהוא היה לא כזה ישן הוא הראה אמינות נמוכה ואם אין לך קומבינות המחירים לא זולים בכלל...

לנסיעות בתוך העיר זו בחירה גרועה, הוא מאוד חלש ויצרוך 1 ל-6 וגם זה במידה והמנוע תקין.

המחיר זה עניין סובייקטיבי, יש כאלה שעבורם הוא מציאה, אחרים יחשבו שהשתגעת.

תנסה למצוא 525I, שמים וארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ברכבים כאלה זה לא שאלה של האם כדאי. זה שאלה של האם רוצה. מבחינת כדאיות - לא. לך תקנה פיקנטו או משהו כזה שמחזיקה מחירון ותהייה אמינה וחסכונית. ה-שאלה היא האם כשתניע ותתחיל לנסוע יעלה חיוך על שפתיך או לא וכמה שווה לך התחושה הזאת של להיות בעל רכב יחודי. כלכלי זה בטוח לא. זה השקעה גדולה שלא תוחזר לך כשתרצה למכור. מצד שני, לא הכל בחיים נמדד בכסף. תתחיל לקרוא את ההודעות בפורום אספנות להתרשם. תוכל גם לשאול ספציפית על הרכב הזה, יש שם גם בעלי BMW ישנות שיוכלו לעזור. בהצלחה!

• תוכן חדש...