Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לקבל חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל . מדובר על אקסמפלר עם 200K ק"מ .

למעשה , פעם ראשונה שחשבתי לקנות רכב גרמני ורציתי לקבל כל דעה שיש למישהו על הרכב הזה .

תודה

פורסם

הכל תלוי במצב הרכב וכמובן באיך תתחזק אותו.

הקילומטרים ברכב שאתה מעוניין הם לא בעיה (אני מחזיק עם 140 אלף קילומטר והמנוע/גיר במצב מאוד טוב ונראה שיחזיקו הרבה אחריי שאר הרכב).

רכב טוב יסע שנים בלי אחזקה מלבד טיפולים שוטפים, יישור קו ברכב הזה יכול להגיע להרבה יותר מהשווי שלו.

יש בפירוקיות ויש חלפים אצל יבואנים, כן קצת קשה להשיג צמיגים במידה הזו אבל יש פתרונות סיניים בעיקר.

בעיות שכיחות הן מערכת abs, פלאנג' מים, חלונות נופלים, פלסטיקה "פריכה", מערכת וואקום, ריפוד גג צונח ובטח יש עוד שעבר הספקתי לשכוח.

צריכת דלק ממוצעת אצלי היא 1/12 משולב, מזגן, נהיגה רגילה.

הנסיעה לא רעה, המנוע חלש אך הגיר מותאם היטב וההגה מצליח לשמור על פידבק למרות התגבור הרב.

נוחות נסיעה ובידוד רעשים לא יהיו טובים מפאת השנתון, אבל אפשר לומר שהרכב יצא מהמפעל עם מעט השקעה (פירקתי רכבים מודרניים ויקרים בהרבה עם פחות בידוד).

בהצלחה.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בכללי מה אתה ממליץ ?

שמתי לב על הרבה פלסטיקה שבורה באוטו , זה לא אמור להיות "גרמני" איכותי ?

בסה"כ אני מחפש רכב נטו שיסע .

פורסם

נטו שיסע? חפש משהו יפני ובנאלי, איזו סובארו אימפרזה, לנסר או משהו אחר בסגנון, אל תצפה ל"איכות" גרמנית ברכב שנת 98, גם ב.מ.וו סדרה חמש מהשנתון הנ"ל מזדקנת רע.

haters will hate

פורסם

זהה לחלוטין לאיביזה מאותם שנים. הייתה לי כזו מ-94. מדובר ברכב די עצלן בסה"כ. היו לה 75 כ"ס אאל"ט על משקל גבוה יחסית. להשוואה, ל-205 1.4 היו כ-70 כ"ס והיא הייתה זריזה יותר בזכות משקל נמוך משמעותית (הבדל של כ-200 ק"ג).

בדגם שלי האבזור הסתכם במזגן בהתקנה מקומית של ALEX ORIGINAL. לא היו שם אפילו חלונות חשמל, כך שהכל היה נהדר מ-94 עד 2008 עם תקלות מעטות. בשנה האחרונה שלה היא נשמעה והתנהגה מזעזע, היה ברור שהקלאץ' עייף ושהממיר הקטליתי מפורר לחלווין בתוך מערכת הפליטה. היה צריך להחליף את זה, וגם את הבולמים ועוד כמה דברים שפשוט הגיע זמנם לאחר 14 שנים. ההשקעה הייתה גבוהה מעלות הרכב ולמרות שידעתי שלא אמצא רכב אמין ו-"כמו חדש" ב-7000 ש"ח (הסיבה היחידה להשקיע את הסכום ולהמשיך הלאה בראש שקט) בחרתי למכור אותה כי לא היה לי את הכסף.

למה אני אומר את זה?

כי אם היא לא עברה יישור קו לאחרונה תיאלץ להשקיע לא מעט כדי להביא אותה למצב ראוי ואין לה שום יתרון על רכבים אחרים בתקציב של אלפים מעטים משנתון נמוך יותר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

כשמדובר על שנתונים כל כך ישנים וקילומטרים כל כך גבוהים אני פחות נוטה להמליץ על יצרן/יבשת ויותר על אקזמפלר.

הרי הרכבים האלה לא חדשים ואתה תמצא הבדלים עצומים באיך ששמרו עליהם.

לכן אם תמצא פולו שמורה, או אימפרזה שמורה (בשביל הדוגמא של בנצי) - זה לא משנה מה תקח.

אם אני זוכר נכון, האימפרזה מרגישה פחות זריזה, הסלון שלה נשמר הרבה יותר טוב אבל היא מקרקשת כבר מהמפעל.

לנסר לא יודע איך הידניות, האוטומטיות צורכות יותר דלק מהמנוע 3.8 האחרון שהחזקתי.

זה ממחיש, לכל רכב יש חסרונות, אז בשנתונים האלה לוקחים את הכי שמור שמוצאים.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...