Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2.0 מזגן ובלוטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי מונדאו 2.0 POWER SHIFT 2012.האמת היא שעד עכשיו ואחרי 3500 ק"מ ב-5 שבועות,הרכב ממש מהנה.(רכב נרכש מליסינג וכרגע עם 117000 ק"מ)

אבל.

3 שאלות בבקשה.

1-האם זה הגיוני שמזגן לא משהוא בלשון המעטה?(יש אישור תקינות של מוסך פורד ברחובות)

2-היכן אפשר לרכוש רדיו כולל בלוטוס מקורי?

3-מישהו שידרג ל240 כ"ס?

תודה מראש

פורסם

1. מוסך בדק ואמר שהכל תקין? לא חסר גז? אין שום תקלה? נסעתי במונדיאו טיטניום והמזגן היה בסדר גמור.

2. אפשר לרכוש בחו"ל ולהרכיב לבד או במוסך. אני מניח שיש גם חנויות שמוכרות בארץ. חפש בפורום "חוות דעת" בטוח יש שם משהו.

3. יש שדרוגים יחסית פשוטים של תכנה. אין שום מניעה לעשות אותם, ויש חנויות שמתמחות בשיפורים וכדומה. שוב, מומלץ לבצע חיפוש, הפעם בפורום שיפורים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב בליסינג 117K ק"מ. כדאי להחליף מסנן מזגן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

1. המזגן יודע כאחד בסדר, לא מהמצטיינים אבל עושה את העבודה. אני מצטרף לתגובה של להחליף מסנן מזגן, במונדאו צריך לפרק את דוושת הדלק ולכן נמנעים להחליף אותו אם לא מתלוננים.

2. אתה יכול לרכוש רדיו עם מערכת אנדרואיד שיש בו הכל...אני חושב שזה בסביבות 2500 שח אולי יותר.

3. הרכב מאד חזק גם ככה, יש לי אחד מאותו שנתון.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

הרכב חלש מאוד מאוד מאוד.

המונדאו המדוברת היא 2 ליטר טורבו 200 כ"ס.

אני גר בחיפה, אין פה שום עליה שהרגשתי שחסר כח, להיפך הייתי צריך הרבה פעמים להרים את הרגל מהגז.

אני לא יודע ביחס למה אתה משווה אותה....

Infiniti G37 2013

פורסם

אני גר בחיפה, אין פה שום עליה שהרגשתי שחסר כח, להיפך הייתי צריך הרבה פעמים להרים את הרגל מהגז.

סתם ציניקן שניסה להמחיש שהכל יחסי. מסוג האנשים שמעדיפים לעקוץ במקום לכתוב בפשטות את מה שהם רוצים להגיד.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

זה לא משנה למה אני משווה אותה. מה שמשנה זה שפות"ש שאל על שיפור המכונית [כי אולי בשבילו היא לא מספיק חזקה] ובמקום לקבל מידע אומרים לו "עזוב, אל תשפר". באיזה קטע? אני באמת לא מבין.

זה כמו שמישהו יברר על דירת 4 חדרים, ושכן שלו יגיד: "עזוב, 3 חדרים זה מספיק מרווח גם ככה, אל תעבור דירה".

לא מנסה "לעקוץ" אף אחד. אין צורך להיעלב מאנשים זרים באינטרנט. באמת חשבתי שהציניות מבהירה את הנקודה. כנראה שלא, אז הנה הסברתי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מנסה "לעקוץ" אף אחד. אין צורך להיעלב מאנשים זרים באינטרנט. באמת חשבתי שהציניות מבהירה את הנקודה. כנראה שלא, אז הנה הסברתי.

לא נעלבתי, תודה על ההסבר, הכל טוב

Infiniti G37 2013

פורסם

שלום לכולם ותודה רבה על התגובות.

ולעניין.

1-קיבלתי את המלצתכם להחליף את הפילטר אויר(סרטון ביוטיוב ונראה פשוט.)

2-לנושא המולטימדיה-אני מעוניין במולטימדיה רק בגלל הבלוטוס המשולב,ממש לא אוהב כל מיני דיבוריות חיצוניות וסתם תקועות.ראיתי במספר דגמים שיש ברדיו המקורי משולב.במידה ומישהוא החליף מולטימדיה ובישן אצלו קיים בלוטוס,אשמח לרכוש ממנו(לדעתי מדובר ברדיו סוני)

3-הדגם שלי הוא עם ה-202 כ"ס.בהחלט מספיק אך כאחד שנסע על אלפות כל החיים(אומנם בלי טורבו אבל הרבה כוח זמין)בסה"כ רוצה מעט תוספת כוח אבל לציין שזה בהחלט רכב חזק ומהנה לנהיגה

ואחרון.רכשתי את הרכב מליסינג ,החלפתי את הרכב הישן שלי אלפא 159 2.2 סלספיד 2009 כך שמחיר הרכב לא רלוונטי.

בכל אופן.המון תודה והתגובות היו ממש לעניין.

תודה

• תוכן חדש...