Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 Ecoboost Titanium

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מצויין, יש לחבר אחת כזו והוא מרוצה בטירוף ובצדק. פרסמתי ביקורת עליה כאן בפורום ובבלוג שלי (נמצא בחתימה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מצויין

אכן מצויין, יש לחבר אחת כזו והוא מרוצה בטירוף ובצדק. פרסמתי ביקורת עליה כאן בפורום ובבלוג שלי (נמצא בחתימה).

היא כוללת שיפור תוכנה למנוע כך שהיא כנראה יותר ממצויינת :D

ותודה על הבלוג, נהנתי לקרוא!

פורסם

יש לי 2012 כזאת . מכונית נעימה מאוד, מזגן מצויין. ביטוח זול כמו פוקוס רגילה . עלות רכישה נמוכה לעומת הביצועים .

פורסם
נראה קניה די טובה,

מהסתכלות כרגע ביד2,

אין כרגע בכלל מכוניות למכירה,

סך הכל מסתובבות 20 כאלה בארץ אז למצוא די קשה .....

פורסם (נערך)

כבעל הרכב,

איך המנוע של הרכב?

יש אכילת שמן?

יש לו רצועה או שרשרת?

ידוע שיש למנוע הזה מחלות?

איך צריכת הדלק?

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
כבעל הרכב,